Presentatie Meet the ancestors middag

Info en tickets
Datum Zo 04 juli 2021
Aanvang 14:30 uur
Einde 16:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 2,50
Bestel kaarten
Info en tickets
Datum Zo 04 juli 2021
Aanvang 14:30 uur
Einde 16:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 2,50
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Ik sta hier. Jij staat daar.

Ik wil niet meer zo ver van elkaar staan.

Kunnen we eindelijk vrij zijn?

In Meet the ancestors zijn verschillende Edese jongeren op zoek gegaan naar hun eigen culturele roots. Wie zijn hun culturele voorouders, wat waren de helden, de inspiratiebronnen en de kunstenaars in Marokko, Polen, Somalië of Eritrea? Gewapend met die kennis over hun culturele erfenis zijn de jongeren gaan werken aan prachtige nieuwe kunstwerken. Het resultaat is een veelheid aan nieuwe kunstvormen, van dans, spoken word, goochelen, en mode tot graffiti en kalligrafie.

Het resultaat is geweldig en kunt u komen bewonderen op zondag 4 juli. De middag bestaat uit verschillende elementen; een theatervoorstelling, een graffiti project, een expositie en een dans-, spoken word- en goocheloptreden.

Over de theatervoorstelling Borders; Borders is een voorstelling gemaakt door deelnemers van het project Meet the Ancestors. In de voorstelling zie je hoe groepsdruk en vooroordelen er voor zorgen dat echt jezelf zijn en de ander ontmoeten soms lastig zijn. Borders wordt gespeeld door vijf krachtige dames die de vooroordelen voorbij zijn en vol durf de toekomst tegemoet gaan.

Mogelijk gemaakt door het Fonds Cultuurparticipatie, VSB Fonds, Provincie Gelderland, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland en gemaakt door Stichting Sabiel, José Verhaegh en Cultura.

Maak kennis

Benieuwd naar alle deelnemers? Bekijk hier wie er mee doet.

Presentatie Meet the ancestors middag Zo 04 juli 2021 14:30 uur
Bestel kaarten