Ambitieuze, mensgerichte Manager Educatie (28 uur per week)

Wil jij werken bij Cultura? Dán kies je voor een inspirerende werkomgeving waar je veel gaat betekenen voor de inwoners van de gemeente Ede. Maak met jouw passie het verschil én draag bij aan het geluk en welzijn van onze bezoekers. Onze missie? Iedereen in de gemeente Ede in contact brengen met cultuur. Want, cultuur is voor iedereen!

Draag jij bij aan onze missie?

Wij zijn op zoek naar:
Ambitieuze, mensgerichte Manager Educatie
(28 uur per week)

Ingang: augustus 2021

Ben jij onze nieuwe manager Educatie? Dán maak je deel uit van het managementteam en draag je actief bij aan het (door)ontwikkelen van onze organisatie. Hoe je dat precies gaat doen? Dat is natuurlijk aan jou. Maar we nemen je graag mee in jouw toekomstige werkzaamheden.

Dit ga je doen
Ha, nieuwe Manager Educatie! Om te beginnen laten wij je graag kennismaken met jouw nieuwe team van professionals. Een dynamisch en laagdrempelig team dat het beste in elkaar naar boven haalt én continu klaarstaat voor de Edese bevolking. Met jouw mensgerichte en motiverende aanpak, haal je het beste in hen naar boven. Je laat ze groeien! Zodat jullie samen de doorontwikkeling van de afdeling tot stand kunnen brengen.

Doorontwikkelen en innoveren
Samen met jouw team lever je een sterke bijdrage aan de culturele- en educatieve activiteiten van Cultura. Dit doe je natuurlijk vanuit de organisatiedoelstellingen die zijn vastgesteld in het jaarwerkplan én in samenwerking met de andere afdelingen. Want die nauwe samenwerking, die vinden wij heel belangrijk!

Het vergroten van ondernemerschap, dát is jouw speerpunt. Je bent niet bang voor nieuwe uitdagingen, bent de aanjager in jouw team en loopt graag op de troepen vooruit. Met jouw nieuwsgierige aanleg blijf je de markt verkennen voor een breed aanbod. Je verbindt Cultura aan nieuwe culturele en educatieve stromingen waardoor ons aanbod aantrekkelijk blijft. Continu. Wat we zo leuk aan jou vinden? Jouw aanstekelijke enthousiasme en energie. Daarom ben je in het team zo geliefd!

Jouw werkplek
In jouw functie draait alles om educatieve activiteiten: cultuureducatie (inschools), educatie in de vrije tijd, het taalhuis Ede, leesbevordering en educatieve activiteiten van de bibliotheek, media coaching en erfgoededucatie. Je houdt hier de kwaliteit optimaal, maar kleurt ook graag buiten de lijntjes. Doorontwikkelen, samenwerkingen aangaan en de dienstverlening verbreden, daar word je blij van!

Kortom: je bent een manager die opleeft in een open aanspreekcultuur, met een gezonde portie lef én waarbij coachend leiderschap centraal staat.

Nog even in de kort
Als onze nieuwe Manager Educatie beschik je tenminste over:

  • HBO(+) werk- en denkniveau;
  • aantoonbare ervaring op het gebied van ondernemerschap en innovatie;
  • een passende vakinhoudelijke opleiding op het gebied van management of ondernemerschap;
  • aantoonbare leidinggevende ervaring vanuit een coachende basishouding;
  • een klantgerichte- en resultaatgerichte instelling;
  • een kwaliteitsbewuste houding.

En natuurlijk heb je een groot hart voor het culturele, maatschappelijke en educatieve werkveld.

Je vindt het volledige functieprofiel hier en het nieuwe organogram hier.

Arbeidsvoorwaarden:

Het betreft een aanstelling voor de duur van een jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Cultura biedt een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden conform CAO Openbare Bibliotheken, schaal 11, € 4.158,- tot € 5.419,- op fulltime basis.

Reageren op deze vacature:

Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met: Maarten Rood,

Adviseur HRM. Bereikbaar per telefoon: 0318-672800 of per e-mail: personeelszaken@cultura-ede.nl.

Stuur jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar: personeelszaken@cultura-ede.nl.

Door te reageren op de vacature ga je akkoord met de gegevensverwerking van jouw sollicitatiebrief en CV door Cultura. Reageren is mogelijk tot en met 13 juni 2021.

Een assessment kan onderdeel uit maken van de selectieprocedure. Het overleggen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt eveneens onderdeel uit van de selectieprocedure.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 6 en 8 juli 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.