Boek nu jouw favoriete cursus!

01-08-2022

Waar droom jij van? Volle zalen, je eigen expositie, een zelfbedachte kledinglijn of wil je gewoon na al die jaren weer eens de verfkwast oppakken? Kom naar Kunstencentrum Cultura! Want voor kinderen, jongeren én volwassenen hebben wij heel veel te gekke cursussen. Leer salsadansen, schilderen, keramiek of eindelijk die nieuwe taal. Bekijk ons uitgebreide cursusaanbod en boek eindelijk de cursus waar je van droomt! Een greep uit ons aanbod: 

Dansend de winter door
Dansliefhebbers opgelet! Dit seizoen hebben wij een uitgebreid aanbod dans voor diverse leeftijden en op verschillende niveaus. Zo bieden wij, in samenwerking met Twentyfour Dance Education, vanaf september de vo aan. Wil je je voorbereiden op een MBO- of HBO dansopleiding? Dan is dit echt iets voor jou. Swingt jouw kind de huiskamer door? Dan voelt hij of zij zich zeker weten helemaal thuis bij onze balletlessen óf Urban dance-lessen. Voor jongeren bieden wij Contemporary dance-lessen aan: een mix tussen modern, jazz, klassiek en lyrical. En als je bij het horen van latin muziek écht niet stil kan blijven staan, gooi dan je heupen lekker los tijdens onze salsa-lessen!

Ontwerpen en maken
Voor volwassenen en jongeren bieden wij diverse (korte en langere) naai- en modecursussen aan. We inspireren je met bekende en minder bekende ontwerpers en je gaat zelf aan de slag met de naaimachine! Nog geen kennis? Geen probleem. Docente Winja Stappers leert je de fijne kneepjes van het vak.

Een nieuwe taal leren
Altijd al Italiaans of Spaans willen leren? Dit is je kans! Vanaf september bieden wij zowel basis als gevorderde lessen aan.

Musical en theater
Speel de sterren van de hemel tijdens de musical- en theaterlessen en show je vers aangeleerde skills aan een echt publiek in onze theaterzaal! Voor diverse leeftijden en niveaus bieden wij theater- en musicallessen aan. Dans, speel, zing, maar vooral: geniet!

Fotografie
Of je nu het liefst fotografeert met je smartphone of een professionele camera: fotograferen is leuk! Wil je hier (nog) beter in worden en ben je op zoek naar een leuke cursus? Kijk dan zeker even hier, wij bieden verschillende cursussen aan op maat.

Beeldende vorming
Boetseren, keramiek, (model)tekenen, schilderen, mixed media, kunstgeschiedenis en aquarelleren: je vindt het allemaal bij Cultura! Onze docenten helpen je maar al te graag met nieuwe technieken, informatie en de mooiste vormen en kleuren. 

Ben je benieuwd naar het hele aanbod? Kijk dan op onze cursuspagina. Hopelijk tot snel!