Dit komt er nog aan: Zomer in Ede!

30-07-2021
5 minuten

We gaan door: de leukste activiteiten voor jeugd en jongeren!!

Ben je er al bij geweest? Wij organiseren in samenwerking met Malkander en Sportservice Ede de leukste zomeractiviteiten voor jeugd en jongeren uit Ede en omgeving. En na 2 succesvolle eerste weken, is het vakantiefeest nog (lang!) niet voorbij. Lees wat er nog komen gaat en zorg dat je erbij bent!

TERUG IN DE TIJD
Op dinsdag 3 augustus kan je jouw geluk afdwingen tijdens 'Maak je prehistorische geluksbuideltje'. Met prehistorisch gereedschap en met echt leer ga je aan de slag en natuurlijk komt er ook een 'gelukje' in. Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Of ga je liever als een echte jager aan de slag met het schilderen van een grotschildering? Met okerverf en takjes als kwasten maak je het mooiste kunstwerk op dinsdag 3 augustus, voor kinderen van 4 tot 7 jaar. 

YUTO EN DE BOOM
Een unieke kindervoorstelling op een nog uniekere locatie: de Stingerbol. Dompel je onder in de betoverende wereld van Yuto & de boom en ga op ontdekkingstocht door een bewegend labyrint met prachtige poppen, schaduwen en bewegende pentekeningen. 7, 8, en 9 augustus, geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

MUSICAL VAKANTIEWEEK
Voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar oud die helemaal weg zijn van musical, is de musical vakantieweek een aanrader. Van maandag 9 augustus t/m donderdag 12 augustus ga je elke dag van 10.00 tot 15.00 uur aan de slag om samen een musicalvoorstelling te maken. En op donderdagavond wordt de musical gespeeld voor ouders, broertjes of zusjes!

ZIEN & BELEVEN
Huub Goochelshow (dinsdag 10 augustus, om 10.00 en 11.30 uur) is één grote belevenis. In deze voorstelling laat Huub een aantal spetterende acties zien, zoals de jongleer-act én zijn beroemde diabolo act. Er wordt vooral heel veel gegoocheld! Liever naar de film? Ook dat kan tijdens de vakantieweken bij Cultura! Op dinsdag 17 augustus draait het filmhuis wel driemaal Buurman & Buurman experimenteren erop los, om 10.00, 12.00 of 14.30 uur.

DOEN & INTERACTIEF
Ga mee op muzikale reis naar verre landen en swing mee! Tijdens zon, zee en zamba ga je vooral veel spelen en beleven. (9 en 16 augustus, geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar én van 9 tot 12 jaar.) En voor alle acrobaten in spe is er vanaf maandag 23 augustus t/m vrijdag 27 augustus een waar circus bij Cultura. Lekker balanceren, hoepelen of jongleren dus! Zandkastelen bouwen kan ook: wij zorgen voor zand, neem jij je schepje mee? Van 23 t/m 27 augustus.

En als je dacht dat dit alles was....dan heb je het mis! Er is nog meer. Dus hup, bekijk snel het hele programma en meld je aan!