Schreeuw met ons mee!

17-06-2021
5 minuten

Misschien heb je het al voorbij zien komen: de aankondigingen naar vrijdag 18 juni 20.00 uur. Hét landelijke moment om te vieren dat onze theaters weer opengaan en dat we ons verrassende programma ein-de-lijk met jou mogen delen. We vieren dat cultuur weer in fysieke vorm mag bestaan. We vieren…dat jij weer in onze zaal mag zitten!

Aftellen naar vrijdagavond 20.00 uur

En dát fantastische moment pakken we groots aan. In samenwerking met Twentyfour dance centre Ede en danseres Lysanne van Berlo schreeuwen we het letterlijk van de daken! We dansen alle opgekropte energie eruit. In Cultura, op ons dak en bij jou op het beeldscherm. Dans en vier je dit unieke moment met ons mee?

Volop genieten van theater

Tegelijkertijd gooien wij ons programma online én kun je jouw kaarten voor seizoen 21/22 kopen. En we beloven dat daar heel veel leuks tussenzit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de meeslepende muziek van PHION en Fuse όf de scherpe en hilarische cabaret van Pieter Derks en Javier Guzman? Dit, en heel veel meer, staat allemaal op jou te wachten morgen. Onze zalen zullen eindelijk weer gevuld worden!

Theater. Mooier dan ooit.

We beloven, het wordt mooier dan ooit! En we beloven dat we jou daar de komende tijd aan blijven herinneren.😉 Beloof jij ons dat je enorm gaat genieten van de voorstellingen? En mocht je dit willen delen op social media….vergeet ons dan vooral niet te taggen: wij tonen maar al te graag jullie theatermomentjes in onze stories.

Nog 1 nachtje slapen, nog 16 uur en 900 minuten….het wordt mooier dan ooit!