10-07-2021
5 minuten

Een zomer vól activiteiten voor jeugd & jongeren uit de gemeente Ede

Yes, de zomervakantie is (bijna) begonnen! En vervelen hoort daar natuurlijk echt niet bij. Gelukkig maar, want in samenwerking met Malkander en Sportservice Ede hebben wij weer een spectaculair programma samengesteld. Zo valt er elke dag weer iets te beleven: denk aan nieuwe dingen leren, lekker bewegen en vooral heel veel lol maken! Dus, ben jij benieuwd wat we voor jou allemaal in petto hebben? Bekijk dan hier alvast het hele programma.

Tipje van de sluier

Op zaterdag 17 juli trappen we af met de workshop van beeldend kunstenares Saskia Klok. Zij laat jullie zien hoe zij te werk gaat én jullie mogen natuurlijk ook zelf aan de slag! In de week erop kun je lekker gaan sporten, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten, een eigen landschap maken, los gaan met Zamba óf je hoofd breken in Techlab. Kortom: jij vermaakt je elke seconde van de vakantie!
iStock

Uitgebreid programma

In de weken erop is er nét zo’n uitgebreid programma als in de eerste week. Bekijk bijvoorbeeld ‘Buurman en Buurman experimenteren erop los’ in ons Filmhuis, leer solderen, neem deel aan Street League en laat zien hoé goed jij kunt voetballen of doe mee met Boekenkunst. Enne, vergeet je niet je ervaringen en foto's met ons te delen? Wij zijn benieuwd!


Op naar een fantastische vakantie!