Café Cultura

Geniet van koffie en cultuur!

Café Cultura is hét bruisende middelpunt van Cultura. Neem plaats aan één van de gezellige tafeltjes, nestel je in een bank of stoel, geniet van de lekkere koffie én van alles wat er om jou heen gebeurt. Want bij ons valt er altijd wel iets te zien of te beleven!

Werken, studeren, ontmoeten

Een plek voor iedereen

Even rustig bijpraten met jouw vriend(in), de studieboeken induiken, een zakelijke afspraak of eindelijk eens die krant uitlezen? Kom naar ons café. Wij zorgen voor de lekkerste koffie, thee, (fris)drank en hapjes, als jij belooft om te doen waar je voor gekomen bent: ontspannen!
Kopie van Zonder titel ()
Ontwerp zonder titel (0)

Niet zomaar koffie

Producten met een verhaal

Wist je dat ons assortiment met zorg en aandacht is samengesteld? Wij houden namelijk van bijzondere verhalen. Zo schenken wij duurzame koffie van Koffiebranderij Hesselink & Zn en komen onze hapjes en veel van onze drankjes van lokale ondernemers. Ben je benieuwd naar de verhalen? Onze medewerkers vertellen het je graag!

Evenementen & bijeenkomsten

Voor iedereen

Voor wie ons kent, weet dat wij over een enorme ruimte beschikken. Dus ook het faciliteren van grotere groepen is voor ons geen enkel punt. Neem contact met ons op voor meer informatie, telefoonnummer (0318)672800.

pexels rene asmussen

Openingstijdencafé

Maandag t/m vrijdag: 09.30 uur tot 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag: 12.00 tot 17.00 uur


Let op: tijdens de zomervakantie hebben we aangepaste openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 10.00 -17.00 uur
Zondag 12.00 -17.00 uur