Corona & Cultura

De laatste wijzigingen


Corona update 14 januari '22

Beste Cultura bezoeker,

Op de persconferentie van afgelopen zaterdag is weer een lockdown aangekondigd. Wij balen enorm dat wij niet kunnen doen wat wij het liefste doen. Mensen gastvrij ontvangen, laten verwonderen, inspireren, creatief bezig laten zijn én elkaar ontmoeten. Gelukkig mag de Bibliotheek de komende periode open blijven.

Ik ben lid van de Bibliotheek
Wij zijn open! Iedereen is welkom in de vestigingen van de Bibliotheek. Lekker struinen tussen de boeken of gewoon even een praatje maken. Om te zorgen dat de bibliotheek open kan blijven, houden we ons nog wel aan de basisregels.

Mogelijk wordt er een uitzondering gemaakt voor taalactiviteiten, huiswerkbegeleiding en hulp bij digitale vaardigheden.

Wil je de Bibliotheek liever niet bezoeken? Je kunt vanuit huis nog steeds blijven lezen én leren via de online Bibliotheek. Maak kennis met onze e-books, luisterboeken, kennisbank en digitale activiteiten.

Ik ben bezoeker van het theater, filmhuis, café en/of galerie
Theatervoorstellingen en films die gepland staan tot vrijdag 25 januari kunnen niet doorgaan. Heb je een kaartje voor één van de voorstellingen of films in deze periode? Dan ontvang je van ons persoonlijk bericht over annulering of eventuele verplaatsing van de voorstelling of film.

Sommige voorstellingen kunnen wij wél aanbieden via livestream. Houd onze livestreamagenda in de gaten voor het recente aanbod.

Ook ons café is helaas gesloten. Wel ben je van harte welkom om de krant te lezen of te studeren. 

Galerie Cultura is tijdens de lockdown gesloten. De tentoonstelling “(On)zalige bossen” wordt zo mogelijk verlengd.

Ik volg een cursus en/of ik ga een cursus volgen:
Alle kunst- en cultuurbeoefening binnen en buiten is weer mogelijk. Publiek is daarbij nog niet welkom. Het coronatoegangsbewijs blijft verplicht bij sport- en cultuurbeoefening binnen vanaf 18 jaar.

Wat betekent dit voor jouw cursus?

· Binnen Cultura is een mondkapje verplicht

· Bij binnenkomst van de les wordt een CTB check gedaan bij de deur bij cursisten ouder dan 18 jaar

· Houd 1,5 meter afstand

· Blijf thuis bij klachten en gebruik een zelftest. Laat je bij een positieve uitslag bij de GGD testen.

Over de start van jouw les, krijg je een bericht van jouw docent.

Hopelijk tot snel!