Creative Writing & Performance

Creative Writing & Performance

Informatie

  • Gebouw Centrale
  • Prijs 213,00 €
  • Cursusduur 16
  • Lesdag zaterdag

Jante Wortel

Docent

Over de cursus

De cursus creative writing voor jongeren is een unieke kans om je schrijftalent te ontwikkelen en te verbeteren, in samenwerking met alumini van de opleiding Creative Writing van ArtEZ. Tijdens deze cursus leer je verschillende schrijftechnieken in verschillende genres te schrijven. Je krijgt de kans om te werken aan je eigen schrijfprojecten en feedback te ontvangen van professionele schrijvers. De cursus wordt gegeven in een inspirerende en creatieve omgeving, waar je andere jonge schrijvers kunt ontmoeten en met hen kunt samenwerken.

Deze cursus is verdeeld in twee cursusblokken, met een bezoek naar de open dag van de opleiding Creative Writing in Arnhem. Het tweede deel van de cursus wordt afgerond met een performance in Cultura. Ook kun je jouw eigen werk door de uitgeverij van Cultura in boekvorm laten uitgeven.

Heb je de ambitie om meer met je schijftalent te doen? Dan bestaat er de mogelijkheid om onder voorwaarden aan de toelatingsauditie van de vakopleiding Creative Writing van ArtEZ deel te nemen.