Afbeelding: Modeatelier_vierkant

Mode Atelier Jongeren

Deze cursus wordt een leuke en inspirerende ontdekkingsreis door de wereld van mode en trends. Alles draait om vindingrijkheid en creativiteit.

We laten ons inspireren door zowel de grote ontwerpers als door de mode van de straat. Gaan kijken wat jouw voorkeuren zijn en gaan daarmee aan de slag. Je zult achter de naaimachine zitten en leren naaien als je dat nog niet kunt, maar dat is zeker niet de hoofdmoot. Oude kledingstukken worden door decoraties echte collecter’s items en vanuit restjes jeans kun je eindeloos ontwerpen. T-shirts worden heel uniek met je eigen prints en door kledingstukken op onverwachte manieren te combineren kan iets sufs ineens heel modieus worden. En dat hippe tasje dat daarbij hoort maak je natuurlijk ook gewoon zelf!

We gaan werken met restmaterialen, soms een nieuw lapje stof, maar de materiaalkosten zullen gering zijn en over het algemeen zal alles bij de docent verkrijgbaar zijn.

Tijdens de lessen en ook thuis kun je werken aan een boekje waarin je inspiratie verzamelt, aantekeningen en schetsen maakt en wat je evt. kunt uitwerken tot een portfolio.

LeeftijdJongeren
Cursusduur10 lessen (wekelijks)
LesdagDonderdag
Lestijd19.00 - 21.00u
Startdatumdonderdag 18 januari 2018
Lokaal2.25R
NiveauBasis
DocentWinja Stappers
Tarief € 120,00 | via automatisch incasso in 2 termijnen a € 60,00 / betalen in 1 keer middels een factuur die opgestuurd wordt.
BevestigingU ontvangt 1 week voor de startdatum via mail de status van de cursus via de docent. De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.
Cursusmoment
Gegevens cursist
Gegevens betalingsplichtige
Algemene voorwaarden
Overige gegevens
Velden met een * zijn verplicht.