Afbeelding: Schilderen & tekenen_2

Tekenen en Schilderen - Vervolg (Donderdagmiddag)

Tijdens deze vervolgcursus wordt het studieus sleutelen aan de verschillende technieken. Steeds meer losgelaten om ruimte te maken voor de eigen onderwerpen waaraan de cursist wil werken, zijn interesses en fascinaties.

Vanuit één of meerdere thema's ontstaan geconcentreerde werkstukken die elkaar door het onderliggende verband steunen en versterken. Bij deze cursus kunnen beginnende cursisten onderweg instappen omdat regelmatig basistechnieken worden herhaald om ook de grijze cellen van de bestaande cursisten te reactiveren: perspectief, model, kleurstudies.

De docent gaat met de cursisten naar tentoonstellingen. Ook wordt het atelier van de docent bezocht die een kijkje geeft in de keuken over het eigen werk.

Inschrijfformulier

LeeftijdJongeren/Volwassenen
Cursusduur26 lessen
NiveauVervolg/gevorderden
LesdagDonderdagmiddag
Lestijd13:30 - 16:00u
Lokaal1.17 Rechts
StartDonderdag 14 september 2017
DocentWim Gregoor
Tarief € 560,00 (incl. BTW en excl. materiaalkosten) | via automatische incasso in 6 termijnen / in 1 keer via te ontvangen factuur
BevestigingU ontvangt 1 week voor de startdatum via mail de status van de cursus via de docent. De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.
Cursusmoment
Gegevens cursist
Gegevens betalingsplichtige
Algemene voorwaarden
Overige gegevens
Velden met een * zijn verplicht.