Afbeelding: LisetteAdams4_Dancefusion

Dancefusion jongeren en volwassenen (maandag)

Een explosieve dansworkout waarin allerlei dansstijlen samen komen. Heb je zin om lekker te dansen en je daarbij goed in het zweet te werken? Dan zit je bij Dansfusion op de goede plek.

In deze cursus raak je met afwisselende lessen en swingende dansen thuis in de moderne jazz. Je leert verschillende choreografieën en er komen diverse danstechnieken aan bod. De basis houding, spierkracht, coördinatie en conditie wordt ongemerkt beter.

Met het dansen gaat het om de dansbeleving en minder om techniek. Dus kom lekker mee dansen! De les wordt gegeven in een gezellige, kleine groep, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt en op je eigen niveau kunt werken. Naast het werken aan techniek, houding en lenigheid staat Dansfusion garant voor een intensieve workout!

Inschrijfformulier

LeeftijdJongeren en volwassenen
Cursusduur12 lessen
NiveauBasis
LesdagMaandag
Lestijd18:30 - 19:30u
Lokaal0.24
Startmaandag 5 september 2016 | maandag 12 december 2016 | maandag 27 maart 2017
DocentTine Soontiens
Tarief Per blok van 12 lessen: € 70,00 Jongeren | 85,00 volwassenen (incl. 21% BTW) | Betalen in 1 keer via te ontvangen factuur
BevestigingU ontvangt 1 week voor de startdatum via mail de status van de cursus via de docent. De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.
Cursusmoment
Gegevens cursist
Gegevens betalingsplichtige
Algemene voorwaarden
Overige gegevens
Velden met een * zijn verplicht.