Afbeelding: DanceFusion

Dancefusion jongeren en volwassenen (maandag)

Een explosieve dansworkout waarin allerlei dansstijlen samen komen. Heb je zin om lekker te dansen en je daarbij goed in het zweet te werken? Dan zit je bij Dansfusion op de goede plek.

In deze cursus raak je met afwisselende lessen en swingende dansen thuis in de moderne jazz. Je leert verschillende choreografieën en er komen diverse danstechnieken aan bod. De basis houding, spierkracht, coördinatie en conditie wordt ongemerkt beter.

Met het dansen gaat het om de dansbeleving en minder om techniek. Dus kom lekker mee dansen! De les wordt gegeven in een gezellige, kleine groep, waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt en op je eigen niveau kunt werken. Naast het werken aan techniek, houding en lenigheid staat Dansfusion garant voor een intensieve workout!

Inschrijfformulier

LeeftijdJongeren en volwassenen
Cursusduur18 lessen
LesdagMaandag
Lestijd19:00 - 20:00u
Lokaal0.24
Startmaandag 4 sep 2017 | maandag 29 jan 2018
DocentTine Soontiens
Tarief Jongeren (tot 21 jaar)Per blok van 18 lessen: € 110,00 | automatische incasso in 4 termijnen a € 27,50 / in 1 keer via te ontvangen factuur
Tarief Volwassenen (vanaf 21 jaar) Per blok van 18 lessen: € 132,00 (inclusief 21% BTW) | automatisch incasso in 4 termijnen a € 33,00 / in 1 keer via te ontvangen factuur
BevestigingU ontvangt 1 week voor de startdatum via mail de status van de cursus via de docent. De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.
Cursusmoment
Gegevens cursist
Gegevens betalingsplichtige
Algemene voorwaarden
Overige gegevens
Velden met een * zijn verplicht.