Italiaans Basis

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Over de cursus

Wil jij jezelf redden tijdens je vakantie in Italië? Start dan op tijd met je voorbereiding. Hier leer je de beginselen van de Italiaanse taal. Stap voor stap ontdek je hoe het Italiaans in elkaar zit. Een taal leer je het beste door te spreken en daar is veel ruimte voor.

Het betreft het tweede deel van deze cursus; het eerste deel liep van de zomervakantie tot aan de Kerst. Zij-instromers zijn zeker van harte welkom! Wel gaan we uit van enige basiskennis: je kunt vertellen hoe je heet, waar je vandaan komt en waar je woont, je kent de onvoltooid tegenwoordige tijd van de werkwoorden op -are en -ere, en van “zijn”, “hebben” en “gaan” en je bent bekend met het enkelvoud en meervoud van zelfstandige en bijvoeglijke naamwoorden en lidwoorden. Via Cultura kan je altijd overleg hierover met de docent aanvragen.

Het is de bedoeling dat jij zelf de boeken koopt en meeneemt op de eerste les. Zie hieronder voor de titels: van belang is dat je de goede ISBN-nummers in je bezit hebt of anders aanschaft; dan heb je de juiste druk te pakken!

Allegro Nuovo 1, Tekstboek, ISBN 978 94 6293 6232

Allegro Nuovo 1, Werkboek ISBN 978 94 6293 6249

Prijs € 138,00
Cursusduur 13
Startdatum Woensdag 11 januari 2023
Einddatum Woensdag 12 april 2023
Lesdag & lestijd Woensdag 19:30-21:00
Gebouw Centrale
Lokaal 2e etage 2.19
Docent Ronald Valk
Italiaans Basis
Inschrijven