Italiaans Basis | Deel 1

Inschrijven

Kim
Coördinator Levenlang Leren & Community

ktroost@cultura-ede.nl

Inschrijven

Kim
Coördinator Levenlang Leren & Community

ktroost@cultura-ede.nl

Over de cursus

Wil jij jezelf redden tijdens je vakantie in Italië? Start dan op tijd met je voorbereiding. Hier leer je de beginselen van de Italiaanse taal. Stap voor stap ontdek je hoe het Italiaans in elkaar zit. Een taal leer je het beste door te spreken en daar is veel ruimte voor.

Deze cursus wordt zowel in Stadspoort als op de Centrale (Molenstraat) gegeven.

Cursisten moeten zelf de boeken kopen en meenemen op de eerste les. Na deel 1 zal er een basis deel 2 volgen met hetzelfde boek. Cursisten kunnen kiezen om hier ook weer aan deel te nemen.

Allegro Nuovo 1, Tekstboek, ISBN 978 94 6293 6232 (EUR 32,50)
Allegro Nuovo 1, Werkboek ISBN 978 94 6293 6249 (EUR 26,50)

Prijs € 135,00
Leeftijdsgroep Volwassenen
Italiaans Basis | Deel 1

Maak kennis met

Docent Ronald valk

Even voorstellen, mijn naam is Ronald Valk. Ik heb enkele jaren in Florence gewoond en gestudeerd en ben in het bezit van een Masterdiploma Vertalen met specialisatie Italiaans. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Italiaanse les gegeven aan volwassenen.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik cursisten kan helpen met het leggen van een solide basis voor het leren van de Italiaanse taal, en een cursus is voor mij geslaagd als de cursisten zijn gegroeid in de kennis en de praktische toepassing daarvan. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de cursus.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden bij de eerste stappen (beginnerscursus) / de volgende stappen (vervolgcursus) in het leren van de Italiaanse taal.

Ronald Valk

Laat je inspireren

man 0
taalles
Taal

Italiaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!