Italiaans gevorderd

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Over de cursus

We gaan verder met het uitdiepen van onze kennis van de Italiaanse taal. We voltooien het boek Allegro Nuovo 2 en verdiepen ons daarnaast verder in lastiger werkwoordsvormen die ondanks het feit dat ze voor ons lastig zijn, door de Italiaan in de spreektaal veelvuldig worden gebruikt. Bekend verondersteld wordt de inhoud van Allegro Nuovo 1 en Allegro Nuovo 2 t/m hoofdstuk 5.

Als je onderstaande boeken niet (meer) hebt, gaarne bestellen:

Allegro Nuovo 2 Tekstboek, ISBN 978 94 6293 6591

Allegro Nuovo 2 Werkboek, ISBN 978 94 6293 6607

Prijs € 138,00
Leeftijdsgroep Volwassenen
Italiaans gevorderd

Maak kennis met

Docent Ronald valk

Even voorstellen, mijn naam is Ronald Valk. Ik heb enkele jaren in Florence gewoond en gestudeerd en ben in het bezit van een Masterdiploma Vertalen met specialisatie Italiaans. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Italiaanse les gegeven aan volwassenen.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik cursisten kan helpen met het leggen van een solide basis voor het leren van de Italiaanse taal, en een cursus is voor mij geslaagd als de cursisten zijn gegroeid in de kennis en de praktische toepassing daarvan. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de cursus.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden bij de eerste stappen (beginnerscursus) / de volgende stappen (vervolgcursus) in het leren van de Italiaanse taal.

Ronald Valk

Laat je inspireren

man  0
taalles
Taal

Italiaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!