Italiaans Vervolg

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven
Over de cursus

Doel van deze cursus is om je reeds opgedane basiskennis Italiaans verder uit te bouwen. Deze cursus is bestemd voor degenen die het boek Allegro Nuovo 1 hebben voltooid of een daarmee overeenkomend niveau hebben bereikt. Het betreft het tweede deel van een cursus waarin we de laatste hoofdstukken van Allegro Nuovo 1 hebben behandeld. In deze cursus gaan we door met Allegro Nuovo 2. Dat betekent dat je verder gaat met de grammatica van Italiaans en dat jij je zodoende nog beter leert redden in Italië.

Deze cursus staat open voor zij-instromers die een niveau hebben bereikt vergelijkbaar met het voltooien van Allegro Nuovo 1.Via Cultura kan je altijd overleg hierover met de docent aanvragen.

Als je onderstaande boeken niet hebt, gaarne bestellen (let op de ISBN-nummers!):

Allegro Nuovo 2 Tekstboek, ISBN 978 94 6293 6591

Allegro Nuovo 2 Werkboek, ISBN 978 94 6293 6607

Prijs € 138,00
Cursusduur 13
Startdatum Maandag 09 januari 2023
Einddatum Maandag 17 april 2023
Leeftijdsgroep Volwassenen
Lesdag & lestijd Maandag 18:30-20:00
Gebouw Centrale
Lokaal 2e etage 2.24
Docent Ronald Valk
Italiaans Vervolg
Inschrijven

Maak kennis met

Docent Ronald valk

Even voorstellen, mijn naam is Ronald Valk. Ik heb enkele jaren in Florence gewoond en gestudeerd en ben in het bezit van een Masterdiploma Vertalen met specialisatie Italiaans. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Italiaanse les gegeven aan volwassenen.

Mijn voornaamste motivatie is dat ik cursisten kan helpen met het leggen van een solide basis voor het leren van de Italiaanse taal, en een cursus is voor mij geslaagd als de cursisten zijn gegroeid in de kennis en de praktische toepassing daarvan. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een ontspannen sfeer is tijdens de cursus.

Ik kijk ernaar uit om je te begeleiden bij de eerste stappen (beginnerscursus) / de volgende stappen (vervolgcursus) in het leren van de Italiaanse taal.

Ronald Valk

Laat je inspireren

man  0
taalles
Taal

Italiaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!