Afbeelding: KOM_logo_2

Deze muzieklessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen met een (licht) verstandelijke beperking. Er zijn twee groepen (afhankelijk van het muzikale niveau), de leeftijden lopen door elkaar.

Muziek Speciaal groep 1 is van 19.00 - 20.00u en speelt voornamelijk samen op verschillende instrumenten en vormen zo een band. Inmiddels is er een breed scala aan muziekrepetoire, van zowel oude gospelnummer, Nederlandse hits tot eigentijdse (kinder)liedjes.

Muziek Speciaal groep 2 speelt van 20.00 - 21.00u daar wordt wanneer dat kan samen gespeeld, maar wanneer dat niet mogelijk is, wordt de leerling meer individueel begeleid op passend niveau. In beide groepen wordt gebruik gemaakt, (mocht dat nodig zijn) van speciaal ontworpen schrift (codes met kleuren, vlakgrootte, letters, en ritme-aanduidingen). De cursist krijgt les op het instrument van zijn keuze (b.v. keyboard, gitaar, drumstel enz.) Altijd staat het plezier in het muziek maken voorop!

De cursus 'Muziek Speciaal, groep 1 en 2' is door Cultura georganiseerd binnen het samenwerkingsverband Kunst, Ontmoeten, Meedoen Gelderland, kortweg KOM Gelderland. KOM Gelderland staat voor structurele, toegankelijke en professionele kunsteducatie voor iedereen met een zorgachtergrond. Voor meer informatie over dit verband verwijzen wij u door naar de website: http://komgelderland.nl/

Inschrijfformulier

LeeftijdKinderen, jongeren, volwassenen
Cursusduur36 lessen
NiveauVerschillend
LesdagDonderdag
LestijdGroep 1) van 19:00 - 20:00u | Groep 2) van 20:00 - 21:00u
Lokaal0.37
StartDonderdag 7 september 2017
DocentJanneke Kroon - Brunsveld
Tarief Tot 21 jaar € 291,00 | Vanaf 21 jaar € 352,00 || via automatische incasso in 8 termijnen / in 1 keer via te ontvangen factuur
BevestigingU ontvangt 1 week voor de startdatum via mail de status van de cursus via de docent. De cursus start bij voldoende aanmeldingen. Wijzigingen voorbehouden.
Cursusmoment
Gegevens cursist
Gegevens betalingsplichtige
Algemene voorwaarden
Overige gegevens
Velden met een * zijn verplicht.