Rocking Old School zomereditie

Inschrijven
Inschrijven
Inschrijven
Inschrijven
Over de cursus

Ben je 49+ en zou je wel (weer) eens in een band willen spelen? ROS kent geen drempels!

De hele zomer elke vrijdagochtend samen muziek maken onder begeleiding van een bandcoach! Eindconcert in september. Noten kunnen lezen niet nodig, plezier staat voorop. Voor alle niveaus: matchmaking tijdens de eerste weken. Openingsbijeenkomst 11 juni 10:00 in de aula van Cultura. Repetities in 4 lokalen met backline, elke vrijdag van 10:00 – 12:00 (met coaching, eventuele uitloop in overleg).  Meer informatie op rockingoldschool.nl

Prijs € 0,00 - € 135,00
Cursusduur 15
Startdatum Vrijdag 11 juni 2021
Einddatum Vrijdag 17 september 2021
Lesdag & lestijd Vrijdag 10:00-12:00
Gebouw Centrale
Lokaal Souterrain 0.38
Docent Jan Bansema
Rocking Old School zomereditie
Inschrijven

Maak kennis met

Coördinator Jan Bansema

Ben je 49+ en zou je wel (weer) eens in een band willen spelen? ROS kent geen drempels! Om mee te doen is noten kunnen lezen niet nodig: ervaring doe je op door gewoon te beginnen. Het enige wat je nodig hebt is een beetje moed en durf voor de eerste stap. Daarna gaat het vanzelf. De band neemt je mee naar onvermoede belevenissen.

Elke editie start met een gemeenschappelijke opening waarin bands geformeerd worden. Je kijkt een paar weken of het “klikt” en mocht dat onverhoopt niet zo zijn dan kan je nog van band wisselen. Aanmelding is tot die tijd vrijblijvend, je bent dan tot niets verplicht.

In de repetities werk je samen met de andere bandleden onder begeleiding van ervaren coach Katrin Ebbert aan een repertoire dat je band op de eindpresentatie voor het uitgenodigde publiek gaat spelen. Ervaring leert dat dit voor sommigen het hoogtepunt is terwijl iedere deelnemer de repetities al een feest op zich vinden. Vriendschappen ontstaan gemakkelijk door de verbinding via muziek!

Jan Bansema Greyhound Jam tijdens ROS PAKT UIT 0 c Foto Geert Nieuwenhuis

Laat je inspireren

DSC00
Greyhound Jam
def DSC0

Jan Bansema Greyhound Jam tijdens ROS PAKT UIT 0 c Foto Geert Nieuwenhuis

Ros kent geen drempels!