Salsa beginners

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Over de cursus

Latin muziek hoor je spelen of je hoort en beleeft ergens een geweldige liveband. De ritmische muziek nodigt uit om je heupen even flink los te gooien.

Herken je je hier in? Dan is een salsa cursus zeker wat voor jou! In 10 lessen van 1 uur leer je een goede basis om goed beslagen ten ijs te komen op de dansvloer.

In principe geef je je op als paar, maar indien je niemand kan vinden matchen we dame/heer op basis van eerste inschrijving onder voorbehoud van beschikbaarheid. Geef bij de inschrijving bij opmerkingen aan wie je partner is indien je deze hebt. De kosten zijn €100 euro per persoon.

Beginners 2:

In 10 lessen van 1 uur leer je een goede basis om goed beslagen ten ijs te komen op de dansvloer. Deze cursus is voor mensen die al 1 cursus salsa hebben gevolgd. We bouwen verder op de basis van de salsa en daarnaast leer je ook de basis van bachata. Heb je elders salsa gevolgd dan kun je in overleg met de docent op dit niveau instromen.

Voor inschrijven, zie onderstaande knop.

20.00 uur Salsa beginners 2 
21.00 uur Salsa beginners 1Prijs € 138,00 - € 170,00
Salsa beginners

Maak kennis met

Docent Pieter-Jan Dominicus

Even voorstellen, mijn naam is Pieter-Jan Dominicus en doceer inmiddels al 10 jaar salsa en bachata. Wat ik graag met mijn cursisten wil delen is de passie voor dans en uiteraard voor de muziek.

Waar ik erg van blij word is, als mijn cursisten even dat uurtje de dagelijkse zaken los kunnen laten en helemaal kunnen opgaan in de dans.

Salsa vierkant
Salsa
mariapj salsa