Spaans A2 vervolg

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

kunstencentrum@cultura-ede.nl

Inschrijven
Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

kunstencentrum@cultura-ede.nl

Inschrijven
Over de cursus

Wil je jezelf beter verstaanbaar maken tijdens je vakantie of heb je een andere reden om Spaans te willen leren? Hier leer je spelenderwijs de taal te spreken en te begrijpen. De nadruk ligt op luisteren en spreken, daar ga je veel in oefenen. Dit deel 2 sluit naadloos aan op deel 1. Met andere woorden: je moet deel 1 gevolgd hebben om deel te kunnen nemen aan deel 2.

Heb je deel 1 niet gevolgd maar beschik je over voldoende kennis, dan kun je je na een intake-gesprek met de docente eventueel alsnog aanmelden.

Het eerder aangeschafte lesmateriaal A2 mag je bij dit cursusblok van 13 lessen verder gebruiken.

Naast het bezoeken van de lessen is enige zelfstudie ook gewenst om het noodzakelijke niveau te bereiken. Reken op gemiddeld 6 uur zelfstudie per week!

Prijs € 141,00
Cursusduur 13
Startdatum Woensdag 20 september 2023
Einddatum Woensdag 20 december 2023
Leeftijdsgroep Volwassenen
Lesdag & lestijd Woensdag 19:00-20:30
Gebouw Centrale
Lokaal 1e etage 1.15
Docent Angela Salcedo
Spaans A2 vervolg
Inschrijven

Maak kennis met

Docent Angela Salcedo

Even voorstellen, mijn naam is Angela. Ik ben geboren op de Canarische eilanden en heb o.a. ruim 20 jaar in Madrid gewoond. Ik ben getrouwd met een Nederlander en sinds 2012 wonen we hier in Nederland in Ede. Met mijn achtergrond en enthousiasme denk ik je goed te kunnen ondersteunen bij jouw eerste kennismaking met de Spaanse taal.

Omdat ik trots ben op mijn land zal ik je ook iets over de Spaanse leefstijl, kookgewoonten etc. gaan vertellen, zodat je niet alleen een taal leert maar straks ook weet hoe je bijvoorbeeld “gazpacho, paella” moet maken.

Angela Salcedo

Laat je inspireren

Spaans
taalles
Taal

Spaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!