Spaans basis I Deel 1

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

rhafkenscheid@cultura-ede.nl

Over de cursus

Wil je jezelf beter verstaanbaar maken tijdens je vakantie of heb je een andere reden om Spaans te willen leren? Hier leer je spelenderwijs de taal te spreken en te begrijpen. De nadruk ligt op luisteren en spreken, daar ga je veel in oefenen. Na dit deel 1 volgen er nog drie andere delen die op elkaar aansluiten.

Het lesboek Spaans A1 incl. het oefenboek, welke niet bij de prijs zijn inbegrepen koopt u rechtstreeks bij de docent. De totaalprijs bedraagt € 45,-

Met het lesboek Spaans A1 kunt u alle 4 cursusblokken van 13 lessen volgen, waarmee u het volledige niveau A1 heeft afgerond.

Naast het bezoeken van de lessen is enige zelfstudie ook gewenst om het noodzakelijke niveau te bereiken. Rekent u op gemiddeld 2-4 uur zelfstudie per week!

Prijs € 138,00
Leeftijdsgroep Volwassenen
Spaans basis I Deel 1

Maak kennis met

Docent Angela Salcedo

Even voorstellen, mijn naam is Angela. Ik ben geboren op de Canarische eilanden en heb o.a. ruim 20 jaar in Madrid gewoond. Ik ben getrouwd met een Nederlander en sinds 2012 wonen we hier in Nederland in Ede. Met mijn achtergrond en enthousiasme denk ik je goed te kunnen ondersteunen bij jouw eerste kennismaking met de Spaanse taal.

Omdat ik trots ben op mijn land zal ik je ook iets over de Spaanse leefstijl, kookgewoonten etc. gaan vertellen, zodat je niet alleen een taal leert maar straks ook weet hoe je bijvoorbeeld “gazpacho, paella” moet maken.

Angela Salcedo

Laat je inspireren

Spaans
taalles
Taal

Spaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!