Spaans vervolg | Deel 2

Inschrijven
Inschrijven
Over de cursus

Wil je jezelf beter verstaanbaar maken tijdens je vakantie of heb je een andere reden om Spaans te willen leren? Hier leer je spelenderwijs de taal te spreken en te begrijpen. De nadruk ligt op luisteren en spreken, daar ga je veel in oefenen. Dit vervolgcursus sluit aan op de basiscursus. Met andere woorden je de basiscursus gevolgd hebben om mee te doen aan de vervolg cursus.

Heb je de basiscursus niet gevolgd maar beschik je over voldoende kennis dan kun je een intake gesprek met de docent aanvragen en je daarna alsnog aanmelden.

Naast het bezoeken van de lessen is enige zelfstudie ook gewenst om het noodzakelijke niveau te bereiken. Reken op gemiddeld 2-4 uur zelfstudie per week!

Prijs € 90,00
Cursusduur 13
Startdatum Woensdag 19 januari 2022
Einddatum Woensdag 20 april 2022
Lesdag & lestijd Woensdag 19:00-20:30
Gebouw Centrale
Lokaal 1e etage 1.15
Docent Angela Salcedo
Spaans vervolg | Deel 2

Maak kennis met

Docent Angela Salcedo

Even voorstellen, mijn naam is Angela. Ik ben geboren op de Canarische eilanden en heb o.a. ruim 20 jaar in Madrid gewoond. Ik ben getrouwd met een Nederlander en sinds 2012 wonen we hier in Nederland in Ede. Met mijn achtergrond en enthousiasme denk ik je goed te kunnen ondersteunen bij jouw eerste kennismaking met de Spaanse taal.

Omdat ik trots ben op mijn land zal ik je ook iets over de Spaanse leefstijl, kookgewoonten etc. gaan vertellen, zodat je niet alleen een taal leert maar straks ook weet hoe je bijvoorbeeld “gazpacho, paella” moet maken.

Angela Salcedo

Laat je inspireren

Spaans
taalles
Taal

Spaans vierkant

Verrijk je zelf met andere talen!