Tekenen en Schilderen Basis en Vervolg

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

kunstencentrum@cultura-ede.nl

Inschrijven

Robin
Coördinator Levenlang Leren & Community

kunstencentrum@cultura-ede.nl

Over de cursus

Deze cursus is bedoeld voor zowel mensen die willen beginnen met tekenen en schilderen en die al enkele jaren in deze cursus bezig zijn. Daardoor is de samenstelling qua niveau gevarieerd.

Voor beginners starten we met tekenen, de basis voor alle verbeelding. Met tekenen kun je je oriënteren: een stilleven, een foto, een model. Zwart/wit of met de prachtige kleuren van pastel. Er wordt gewerkt met kleuroefeningen, waar je (gegarandeerd) alle nuances vlot kunt mengen. Je leert diepte in je schilderij te maken en je laat het perspectief kloppen. Alle technieken komen aan bod, dus ook de techniek van kijken en weten en dat niet alleen uit boeken. En, je leert werken met een thema, een doorlopend zelfgekozen onderwerp dat je boeit.

Nieuwsgierig geworden? Geef je op!

Prijs € 304,00
Leeftijdsgroep Volwassenen

Selecteer een lesblok

Alles Vrijdag 2023-09-08 09:30-12:00
  • Vrijdag 2023-09-08 09:30-12:00
  • Vrijdag 2023-09-08 13:30-16:00
  • Vrijdag 2024-01-12 13:30-16:00
  • Vrijdag 2024-01-12 09:30-12:00
Tekenen en Schilderen Basis en Vervolg

Maak kennis met

Docent Wim gregoor

Mijn naam is Wim Gregoor en ik geef hier al meer dan 20 jaar les in schilderen en tekenen. Als ik elk jaar terugkijk op wat iedereen heeft gemaakt, zie ik van iedere cursist altijd een enorme ontwikkeling en dan voel ik me een blij mens.
Mijn schildergroepen zijn altijd vrolijk, er worden veel grappen gemaakt; dit werkt ontspannend en dat heb je nodig want schilderen en tekenen is niet gemakkelijk.
Elk ervaringspeil van de cursist is welkom; omdat ik veel basiskennis geef (kleuren-, proportie- en vormenleer, compositie) past dat bij ieders niveau en de zittende cursisten geven dat ook graag aan elkaar door.
En aan het eind van elke cursus kom je naar mijn atelier in Arnhem, kun je lachen. En we gaan  uit eten. Ach, eigenlijk zijn al mijn cursussen geslaagd: iedereen blij!

Visualisering

Laat je inspireren

Korte Basiscursus
IMG 00 docu
Kunsteducatie 00 00  docu"Men schildert met het hoofd, niet met de handen."

Michelangelo

Benieuwd naar

Boek een proefles

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze cursus? Boek dan een proefles.
Doe mee en kijk of het bij je past!

TNRB