Theater Jongeren Lesgroep 12-16 jaar

Inschrijven

Kim
Coördinator Levenlang Leren & Community

ktroost@cultura-ede.nl

Inschrijven

Kim
Coördinator Levenlang Leren & Community

ktroost@cultura-ede.nl

Over de cursus

Zet jezelf en je talenten in de spotlights. Je gaat oefenen met verschillende speltechnieken van improvisatie, teksttoneel en fysiek spel. Je leert met lef jezelf te laten zien, via monologen en een maskerspel. Je werkt aan verschillende presentaties en korte acts, straattheater en scènes op locatie.

Hier kan je doorgroeien naar de Jongeren Productie groep waar je zelf een eindtheatervoorstelling leert te schrijven en te verzinnen.

Prijs € 0,00 - € 300,00
Theater Jongeren Lesgroep 12-16 jaar

Maak kennis met

Docent Anna Kostelijk

hoi! Ik ben Anna Kostelijk, theatermaker, -docent en -kinderbegeleider. In het theatermaken en -lesgeven ben ik vooral nieuwsgierig naar mijn spelers: wat drijft jou? Waar ben je mee bezig in je leven? Welke talenten heb jij? Tot hoever ben je comfortabel en wat gebeurt er als je daaruit stapt? Laten we spelenderwijs onderzoeken hoe we hetzelfde en anders zijn. In het theater is alles mogelijk, de vraag is alleen welke wereld wij gaan scheppen en hoe we het verhaal van deze wereld gaan vertellen. Plezier, vertrouwen en respect zijn de basis van elke les. Kom je mee spelen en onderzoeken?

Anna kostelijk

Laat je inspireren

Kindertheater

"Speel met gevoel"

0()0a

Benieuwd naar

Boek een proefles

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze cursus? Boek dan een proefles.
Doe mee en kijk of het bij je past!

Doe gewoon normaal 0

Meer cursussen