Afbeelding: cq5dam_web_384_614

Online cursussen

Als lid van de Bibliotheek kunt u gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan uw persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijgt u elke maand van ons een korte cursus cadeau.

Hoe werkt het?

Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kunt u tussen november 2016 en november 2017 twee online cursussen kiezen.  De cursussen bestaan uit een aantrekkelijke mix van tekst en veel videomateriaal. Alle cursussen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Om een cursus te volgen, heeft u alleen verbinding met het internet nodig.

Kies een cursus uit het cursusoverzicht. U komt dan bij meer uitleg over inhoud, niveau en studieduur. Is dit de cursus die u zoekt? Klik daar op 'Kies cursus', daarmee maakt u uw keuze definitief. Een gekozen cursus kunt u niet ruilen of retourneren.

U logt vervolgens in. Is dit uw eerste cursus? Dan meldt u zich ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden komt u in uw persoonlijke cursusomgeving waar uw cursus voor u klaarstaat. Hier vindt u ook de cursus van de maand.

De cursussen zijn te vinden op deze website van Bibliotheek.nl.