Informatie & kaartverkoop

Veelgestelde vragen

Bestellen

Kaartverkoop voor ons theater of filmhuisprogramma gaat eenvoudig en snel via onze website. Je krijgt jouw ticket direct in je mailbox en bent verzekerd van een plaats in onze zaal! 

BOUCHRA   VOORKEURSFOTO 0

Hoe bestel ik kaarten online?

Via onze website kun je 7 dagen per week, 24 uur per dag, kaarten reserveren. Je betaalt snel en veilig met IDEAL via jouw eigen bank en je print de e-tickets zelf uit.

De podium cadeaukaart is online te verzilveren. Kies tijdens het betaalproces voor de optie ‘PCK Online´. Voor het toezenden van de kaarten betaal je per bestelling € 1,50 administratie en verzendkosten.

Hoe koop ik kaarten aan de theaterkassa?

Tijdens de openingstijden van Cultura kun je bij de theaterkassa kaarten kopen en contant of met pin betalen. Ook is de podium-cadeaukaart en de VVV-cadeaukaart bij ons te besteden.

Je kunt 24 uur per dag kaarten reserveren via onze website, tel. (0318)672800 of tijdens onze openingstijden aan de kassa op maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling.

Kan ik ook reserveren?

Het reserveren van een plaats in de zaal kan ook telefonisch tijdens de openingstijden van de klantenservice. Zorg wel dat je de kaarten tot uiterlijk een half uur, voordat de voorstelling of film begint, afhaalt. 

Kan ik gebruik maken van Ede Doet Mee?

Cultura is een favoriete plek voor veel Edenaren en is daarom deelnemer van ‘Ede doet mee!’ Bestellen en betalen met het tegoed kan eenvoudig via de website www.ededoetmee.nl.

Geldt er jongerenkorting?

Jong zijn heeft zo zijn voordelen, maak bijvoorbeeld gebruik van onze jongerenkortingHiermee ga je voor slechts €10,- naar de leukste voorstellingen. Je zit dichtbij de artiesten in onze mooie zaal. En je krijgt er ook nog een gratis drankje bij!

Nog even alles op een rijtje:

• Je bent jonger dan 25 jaar

• De voorstelling is natuurlijk nog niet uitverkocht

• In de week voorafgaand aan de voorstelling kun je een kaartje kopen bij onze klantenservice voor € 10,-

• Laat wel even je legitimatie zien.

Heb jij een CJP Cultuurkaart? Ook dan krijg je korting op onze voorstellingen. Toon jouw CJP kaart bij onze kassa en koop een theaterticket met korting! 

Waar vind ik de bezoekersvoorwaarden voor theater en filmhuis??

Bekijk hier de bezoekersvoorwaarden voor theater en filmhuis. 

Bezoek

Natuurlijk hopen wij dat jouw bezoek aan theater Cultura optimaal verloopt. Kijk daarom vooraf waar je het beste kunt parkeren, en check nog even de aanvangstijd. Dan zorgen wij ervoor dat het jou aan niets ontbreekt! 

HOP 0 0 def

Waar kan ik parkeren?

Cultura ligt in het centrum van Ede. Aan de achterzijde van het gebouw is het Kuiperplein, waar je (betaald) kan parkeren. Je kunt ook gebruik maken van de Q-Park parkeergarage Markt aan de Molenstraat. Vanaf het NS station Ede-Wageningen rijden er stadsbussen richting Ede Centrum. Vanaf het NS station Ede-Centrum is het 2 minuten lopen naar Cultura.

Is er een hulpsysteem voor slechthorenden?

Cultura heeft een ringleidingsysteem. In het middengedeelte van de zaal werkt het systeem optimaal.

Is de theaterzaal rolstoeltoegankelijk?

Cultura is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. Er is een lift naar de theaterzaal. In de zaal is een beperkt aantal rolstoelplaatsen beschikbaar. Op de begane grond is een speciaal toilet en naast het gebouw zijn enkele parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers. Reservering van rolstoelplaatsen is mogelijk bij de theaterkassa.

Ik ben te laat en nu?

Om artiesten en publiek niet te storen, is het na aanvang van de voorstelling niet meer mogelijk de zaal binnen te gaan, ook niet met een geldig plaatsbewijs. Laatkomers kunnen na de eventuele pauze de zaal in.

Voorstelling

Er klinkt wat geroezemoes in de zaal en dan begint eindelijk de voorstelling. En natuurlijk staat er in de pauze een drankje voor je klaar. We hopen dat je geniet van een prachtige voorstelling. 

IMG

Waarvoor betaal ik?

Bij de kaartprijs is € 4,- inbegrepen voor koffie/thee, een pauzedrankje en garderobe. Wanneer een voorstelling geen pauze heeft, staat het drankje na afloop voor je klaar.

Is er een wachtlijstservice?

Als een voorstelling is uitverkocht kun je je gratis aanmelden voor de wachtlijst, dit kan telefonisch. Zodra er plaatsen vrijkomen, maak je alsnog kans op kaarten. Wij nemen dan contact met je op.

Wat is de eindtijd van de voorstelling?

Enkele dagen voor de voorstelling ontvang je onze servicemail. Hierin wordt vermeld of er een pauze is en hoe laat de voorstelling naar verwachting is afgelopen. Pauze- en eindtijden zijn onder voorbehoud.

Mag ik opnames maken tijdens de voorstelling?

Helaas is het niet toegestaan om tijdens een voorstelling of concert foto’s of andere opnames te maken. Dit is storend voor de artiesten op het podium én voor het publiek.

Wat als een voorstelling wordt afgelast?

Als de voorstelling waarvoor je kaartjes hebt gekocht wordt afgelast, dan ontvang je het aankoopbedrag retour. Je ontvang van ons meer informatie op het emailadres waarmee je de kaarten hebt gekocht.