Klassiek in Cultura

Boek nu voor het seizoen 23/24

Gevarieerd aanbod

We mogen weer! Met trots presenteren wij de elf klassieke concerten die bij ons te zien zijn van september 2023 t/m juni 2024. We hebben weer een prachtig gevarieerd aanbod. Wat dacht je van twee keer Pynarello én twee keer het Nederlands Blazers Ensemble? Of een filosofisch muziektheater met de Volkskrant-journalist Fokke Obbema? En hij is niet de enige schrijver; Abdelkader Benali vertelt verhalen uit duizend-en-een-nacht, samen met Club Classique. En dat is nog niet alles!

Hieronder staan alle klassieke voorstellingen. Met de pijltjes kun je er doorheen klikken. Hopelijk tot in het nieuwe seizoen!

Gezamenlijke lancering Edesche Concertzaal

Dit seizoen lanceren we ons klassieke aanbod eerder dan de rest van onze theatervoorstellingen. Deze lancering doen we tegelijkertijd met de Edesche Concertzaal. Door op hetzelfde moment live te gaan hopen we inwoners van de gemeente Ede te verleiden (nog) vaker naar een klassiek concert in Ede te gaan! Ben je benieuwd naar de voorstellingen in de Edesche Concertzaal? Kijk dan op hun website.

Kom luisteren naar prachtige muziek

Rest van theaterprogramma

De klassieke concerten van Cultura zijn natuurlijk maar een tipje van de sluier. Zet donderdag 11 mei alvast in je agenda, want dan lanceren wij ons volledige programma!

Seriekorting

Ook dit seizoen krijg je weer seriekorting als je meerdere klassieke concerten bezoekt. Bij afname van minimaal vier concerten ontvang je per voorstelling vijf euro korting op een kaartje. Lees hier alles over deze actie.