Medewerker Service & Advies | ZA & ZO

12 uur per week
Over Cultura: wie we zijn, wat we doen

Cultura maakt, organiseert en faciliteert cultuur voor jong en oud. Bij Cultura ben je thuis. Hier geniet je van een prachtig cultureel aanbod, met ervaren performers en vakmensen op fijne en comfortabele plekken.

Kom beleven, leren, doen, ontmoeten en cultuur beoefenen. In de lessen, de bibliotheek, het theater, filmhuis en galerie.

Je kiest voor Cultura

Cultuur is voor iedereen, we kunnen echt niet zonder.

Zonder cultuur wordt alles grijs en hetzelfde. Cultuur raakt je, inspireert, verrast en opent nieuwe wegen. Daarom is Cultura er. Voor iedereen. Hier kun je beleven, leren en doen. Hier ben je thuis.

Cultuur geeft de beste energie om bij te dragen aan een mooiere wereld. Cultuur verdient fijne plekken waar iedereen erbij hoort, kan ontspannen en zichzelf creatief kan ontplooien. Dat is onze maatschappelijke opdracht. Doe je mee?

Medewerker Service & Advies
12 uur per week (beschikbaar op zaterdag/zondag)


Als medewerker Service & Advies zorg jij in al onze vestigingen voor een warm welkom én prettig verblijf van onze bezoekers. Jij weet als geen ander het gevoel van gastvrijheid aan onze gasten over te brengen. Dit doe je door in gesprek te gaan met de bezoekers, hun vraag te achterhalen en ze wegwijs te maken in ons gebouw. Minder populaire boeken op de plank? Jij weet ze aansprekend te presenteren, zodat onze gasten steeds weer verrast worden door ons aanbod van materialen, ideeën en verhalen. Je assisteert bij de uiteenlopende activiteiten van onze bibliotheek. Mede door jouw inzet wordt Cultura een inspirerende ontmoetingsplek.

Wat vragen wij?

Jij bent representatief, gastvrij en nieuwsgierig. Jij luistert goed, mede daardoor weet je snel en gemakkelijk je weg te vinden in nieuwe systemen. Jij hebt MBO werk- en denkniveau. Doordat jij in kansen denkt, weet je lastige situaties positief op te lossen. Je werkt zelfstandig, dynamiek en drukke dagen zijn voor jou juist uitdagend!

Verder beschik je over:

- aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie met klantcontact;

- aantoonbare ervaring in het toepassen van digitale middelen en social media in relatie met klantcontact;

- goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

- goede sociale vaardigheden en representatief;

- een zelfstandige instelling en verantwoordelijkheidsgevoel;

- een klant- en resultaatgerichte instelling;

- een flexibele inzetbaarheid.

En natuurlijk heb je een groot hart voor het culturele en maatschappelijke werkveld.

Wat bieden wij?

Een creatieve werkomgeving, met mensen die net als jij een hart hebben voor cultuur, leren en ontwikkeling. Het betreft een aanstelling voor een jaar, met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Openbare Bibliotheken.

Je kan denken aan een gratis bibliotheekpas, 20 % korting op ons theater en cursusaanbod, een eindejaarsuitkering van 4% etc. etc.

Inschaling voor de functie Medewerker Service & Informatie IV zal zijn in schaal 4, € 2059,- tot € 2823,- op fulltime basis.

Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Stuur jouw motivatie (inclusief Curriculum Vitae) vóór 31 mei a.s. via onze website of per e-mail naar personeelszaken@cultura-ede.nl.