Boekstartochtend Bennekom

Boekstartochtend Bennekom

Informatie

  • Locatie Cultura Bennekom
  • Start dinsdag 2 april 2024 10:00
  • Einde dinsdag 2 april 2024 11:00
Gratis

Bibliotheek

Over de activiteit

Ontdek de magie van samen een boekje lezen! Het is een geweldige manier om de band tussen ouder en kind te versterken én het stimuleert de creativiteit van je kleintje. Wist je dat kinderen die dagelijks worden voorgelezen een grotere woordenschat ontwikkelen en beter scoren op taalvaardigheid? En het mooie is: het positieve effect blijft zelfs op latere leeftijd merkbaar. Daarom is het nooit te vroeg om te beginnen met voorlezen!

 

Programma
Maak je klaar voor de betoverende BoekStartOchtenden, een programma speciaal ontworpen voor (groot)ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar. Elke maand staat er een ander thema centraal.

 

Gratis abonnement
Heb je vragen over voorlezen of wil je meer tips over het stimuleren van de taalontwikkeling van je kind? Geen probleem! Tijdens de BoekStartOchtenden is er volop gelegenheid om je vragen te stellen en advies te ontvangen van onze deskundige.En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we je de mogelijkheid om een gratis kinderbibliotheekabonnement af te sluiten, inclusief een BoekStartkoffertje. Zo kun je ook thuis verder genieten van de wereld van boeken.

Klinkt dit als een geweldig avontuur? We kunnen niet wachten om samen met jou en je kind de wonderen van boeken te ontdekken tijdens de gratis BoekStartOchtend. Mis deze unieke ervaring niet en schrijf je snel in via  bennekom@cultura-ede.nl . Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn.

Laat de magie van het voorlezen beginnen!