Schrijf je in via onderstaand formulier!
Speel mee met dit avontuurlijke spel!
Schrijf je in via onderstaand formulier!

Speel Dungeons & Dragons in Cultura! Sinds mei 2022 zijn er een aantal groepen gestart met het spelen van Dungeons & Dragons in Cultura. Iedereen is welkom om mee te doen met dit avontuurlijke spel! We hebben een vette ruimte, het materiaal en zelfs een aantal Dungeon Masters klaar staan. Beginners en gevorderden zijn welkom. Ook als je met je eigen groep wilt spelen kun je bij ons terecht. Geef je op en schuif aan bij deze activiteit.

Dungeons & Dragons is een roleplaying game: een spel waarin je de rol van een ander, jouw eigen held of fantastische karakter speelt en samen op avontuur gaat. Eindelijk mag jij in de huid kruipen van een vuurspuwende draak, een betoverde prinses of een bostrol. Laat je fantasie helemaal de vrije loop en creëer samen een spannend verhaal. Dat avontuur beleef je onder leiding van de Dungeon Master, oftewel de spelleider. Dit is degene die het verhaal bedenkt.

In een vaste groep speel je 10 bijeenkomsten lang aan een doorlopende verhaallijn (campaign). De DMer leidt jou door het verhaal heen, van de opbouw van je karakter tot aan het gezamenlijk oplossen van de quest.

Meld je aan via onderstaand formulier! Word lid van Creators Library en speel een jaar lang DnD voor maar €20,00.

Data en frequenties:

  • Dinsdag: 1 keer per maand van 19.00 tot 21.30 uur
  • Woensdag: elke week 19.00-21.30 uur
  • Donderdag : 1 keer per twee weken 19.00 - 21.30 uur
  • Vrijdag: 1 keer per twee weken 19.00-21.30 uur

Voor de verschillende dagen zijn al groepen gestart. Ben jij ook enthousiast geworden? Geef hieronder je aanmelding door en we houden jou op de hoogte wanneer de volgende groep start. Wil je alleen een ruimte huren? Ook dit kan je aangeven op het formulier! We hopen je snel te ontmoeten bij Cultura.

Voor vragen kun je terecht bij Eefje van Grootheest: EvGrootheest@cultura-ede.nl

Aanmeldformulier

Doe je mee? Leuk! Meld je aan via onderstaand formulier en regel na het klikken op de 'ik doe mee'-button je inschrijving voor Creators Library! Ga je voor een eenmalige deelname of de huur van een lokaal, dan hoef je op de volgende pagina niets in te vullen. 

Bedankt voor je inschrijving, tot binnenkort!

Ik speel graag mee op (dag)*
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw