Neem contact op
DatumVr 22 oktober 2021
Aanvang 13:30 uur
Einde 17:30 uur
Neem contact op
DatumVr 22 oktober 2021
Aanvang 13:30 uur
Einde 17:30 uur

Ben je tussen de 15 en 26 jaar en teken en schilder jij graag? Dan is het jongerenatelier echt iets voor jou. Kies zelf je materialen en werk vrij of naar opdracht ….

Jongerenatelier Boosting Art Work

Het jongerenatelier is er voor iedereen tussen de 15 en 26 die het leuk vindt om creatief te werken en wil tekenen, schilderen, een linoleumsnede maken of anderszins. Je wordt begeleid door twee kunstschilders en leert technieken kennen en toepassen, zoals basis acryl schilderen, perspectief toepassen, tekenen met inkt etc. Je hoeft geen Rembrandt te heten en geen artiest te zijn. Het gaat om het plezier van samen mooie dingen maken.

Maak kennis met
Boosting Art Work

Begeleiders Kees Oosting en Jannie Oosting delen dezelfde achternaam en hebben samen Boosting Art Work opgezet. Kees heeft bijna 20 jaar op een middelbare school gewerkt als docent Beeldende Vorming en heeft Kunstgeschiedenis gestudeerd. Jannie heeft meer dan 20 jaar aan een ontwerpopleiding van een hogeschool gewerkt en heeft een achtergrond in communicatie en beeldend werken. Allebei werken ze als beeldend kunstenaar. Voor hen staat plezier, gezelligheid en creëren in een ontspannen sfeer voorop. En ze zijn benieuwd wat jij leuk vindt om te doen en wat je ideeën zijn.

Het jongerenatelier is iedere vrijdag van 13.30 tot 17.30 uur, aanmelden via boostingartwork@hotmail.com.