Neem contact op
DatumVr 25 november 2022
Aanvang 13:30 uur
Einde 16:30 uur
Voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar!
Neem contact op
DatumVr 25 november 2022
Aanvang 13:30 uur
Einde 16:30 uur

Kom naar ons jongerenatelier! Iedere vrijdag ben je vanaf 13.30 uur van harte welkom om bij ons binnen te lopen. Je kunt je eigen idee uitwerken, maar we willen je ook een opdracht geven als je dat liever wilt. Samen mooie dingen maken en ons creatief ontplooien, dat is het doel!

De docenten

Kees is docent beeldende vorming bij Cultura. Jannie werkte aan een ontwerpopleiding van de Haagse Hogeschool en als art therapist. Jannie: “Je merkt gewoon dat jongeren genieten van schilderen en tekenen. Je ziet ze er ontspannen van worden. Ben jij ook zo druk met studie, werk, sport en social media en wil je creatief aan de slag? Dan is dit atelier echt iets voor jou. Samen mooie dingen maken!” Kees vult aan: “Je hoeft bij ons echt geen Rembrandt te zijn. We hebben een ontspannen sfeer. Het gaat ons puur om de fun van het schilderen. En lekker tekenen -bijvoorbeeld op je tablet-, een linosnede maken of een mixed media werk kan natuurlijk ook”

De kosten

De deelnamekosten zijn beperkt: twee proeflessen zijn gratis. Daarna betaal je 5 euro per middag of 50 euro voor 12 keer. Je kiest zelf of je eenmalig of vaker komt.

Om je aan te melden, stuur je een mail aan boostingartwork@hotmail.com