Opening expositie ‘Lotte Werkema & Suzanne Kelderman’

Neem contact op
DatumVr 17 maart 2023
Aanvang 16:00 uur
Neem contact op
DatumVr 17 maart 2023
Aanvang 16:00 uur

Op vrijdag 17 maart is er een feestelijke opening van de expositie. Om 16.00 uur ben je van harte welkom in de galerie van Cultura. Beide kunstenaars zijn aanwezig en vertellen je graag meer over hun werk.

De grote hal van Cultura wordt op allerlei manieren gebruikt. Er worden boeken gezocht, informatie gevraagd, workshops gegeven, boeken uitgeleend, mensen lopen erdoorheen op weg naar iets anders, komen bij elkaar, drinken koffie, wachten op iemand. De 2 kunstenaars die vanaf 16 maart te zien zijn, sluiten zich daarbij aan met hun werk en voegen naadloos nog meer functies aan de ruimte toe.

Het werk van Lotte Werkema wordt zo gepresenteerd dat er net een bijeenkomst is geweest of zal komen waarin mensen met interesse voor orthopedische hulpmiddelen kunnen zien wat voor prachtige mogelijkheden er zijn. Bij Suzanne Kelderman zijn archeologen, gespecialiseerd in het heden, bij elkaar geweest en hebben hun vondsten uitgestald om er met elkaar over van gedachten te wisselen en zich te verbazen hoe de mensen in het nu leven.

portret
Valbroek I,0,div materialen Lotte Werkema
portretfoto Suzanne Kelderman
Gipsadrukken Suzanne Kelderman