Steun ons

WAAROM ZOU JE CULTURA STEUNEN?

Draag je ons een warm hart toe en wil je ons steunen? Word lid van ClubCultura. Met iedere bijdrage komt de meerwaarde van kunst en cultuur waar wij ons voor inzetten een stap dichterbij onze missie: Cultuur voor iedereen!

  • Lidmaatschap ClubCultura
  • Doneren
  • Nalatenschap
  • Bedrijven en fondsen

Steunen kan financieel, maar ook door vrijwilligerswerk.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Henk van Son, telefonisch bereikbaar op 0318-672800 of per e-mail hvson@cultura-ede.nl.

Lidmaatschap ClubCultura

Sponsor Cultura met jouw bedrijf! Het is dé manier om aan jouw medewerkers, leveranciers, klantenen opdrachtgevers te laten zien dat jij maatschappelijk betrokken bent en een bijdrage wilt leveren aan kunst en cultuur in Ede.

Doneren

Met jouw donatie draag je bij aan de uitvoering van onze missie; Cultuur voor iedereen. Cultura heeft de ANBI status. Hiermee is jouw donatie aftrekbaar van de inkomstenbelasting.

Nalatenschap

Steun Cultura door ons via een legaat of erfstelling in jouw testament op te nemen. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt Cultura een vast bedrag nalaten (een legaat) of een bepaald percentage (een erfstelling) van jouw nalatenschap schenken.

Bedrijven en fondsen

Betrokkenheid van particulieren, bedrijven en fondsen is onmisbaar. Zo maken wij bijzondere, culturele projecten met een duidelijk, maatschappelijk doel, mogelijk.