Poolmedewerkers Horeca (min. 0 uur per week)

Wil jij werken bij Cultura? Dán kies je voor een inspirerende werkomgeving waar je veel gaat betekenen voor de inwoners van de gemeente Ede. Maak met jouw passie het verschil én draag bij aan het geluk en welzijn van onze bezoekers. Onze missie? Iedereen in de gemeente Ede in contact brengen met cultuur. Want, cultuur is voor iedereen!

Draag jij bij aan onze missie?

Voor de afdeling Horeca zijn wij opzoek naar meerdere:

Poolmedewerkers Horeca (min. 0 uur per week)

Ingang: 1 juli 2021

De horecafunctie binnen Cultura dient als ontmoetingsplek voor bezoekers en cursisten. De horeca heeft het karakter van een sfeervol koffiecafé. Tijdens voorstellingen en evenementen biedt de horeca bezoekers een ontspannen avond uit, waar een bewaakte garderobe, een welkomstdrankje en pauzedrankje deel van uitmaken.

Als Poolmedewerker Horeca zorg je ervoor dat voor de gasten alles naar wens is. Je beleeft plezier in het verlenen van gastgerichte service en slaagt er in om zorg te dragen voor tevreden gasten. In deze functie ben je de gastheer/gastvrouw, kortom het visitekaartje van Cultura. Je bedient de gasten vanuit het café of je ontvangt de gasten bij de garderobe.

Je neemt de bestellingen op, maakt (eenvoudige) bestellingen klaar en zorgt voor het afruimen van de tafels wanneer dit nodig is.

Je beschikt over:

  • een gevoel voor service en klantvriendelijkheid;
  • representatieve uitstraling;
  • een zeer flexibele werkhouding, je bent beschikbaar op avonden (vooral do, vr, za) en in het weekend;
  • een stressbestendige houding;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • een professionele en persoonlijke benadering;
  • oog voor zowel persoonlijke als algemene hygiëne;
  • bij voorkeur enige ervaring binnen de horeca/catering.

Het bruto uurloon is gebaseerd op het minimum loon.

Voor vragen over de vacature kan contact worden opgenomen met: Martijn Burgers, Hoofd Horeca of Maarten Rood, HR adviseur, tel: 0318-672800.

Schriftelijke reacties (inclusief curriculum vitae) kunt u richten aan: Cultura, T.a.v. afdeling P&O, e-mail: personeelszaken@cultura-ede.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.