Op zoek naar een leuk cadeau? Geef een beleving!

Wat is er nu leuker dan iemand verrassen met een voorstelling of concert? Bezorg jouw vrienden, familie, ouders of partner een beleving met een avondje uit. Of zoek je een origineel cadeau voor relaties, collega’s of medewerkers? Cabaret, concert, klassiek, dans, toneel of een familievoorstelling? Het kan allemaal.

Live in de theaterzaal, maar ook via livestream kun je een concert of voorstelling volgen vanuit huis.

PCK bekend

Podium Cadeaukaart

Een cadeaukaart geven kan ook. Met de Podium Cadeaukaart kun je voorstellingen bezoeken bij meer dan 270 aangesloten podia in het land. Bij deze podia spelen bij elkaar ongeveer 50.000 voorstellingen per jaar. Er is dus altijd wel een leuke voorstelling in de buurt om naar toe te gaan. En de cadeaukaart is natuurlijk ook te besteden bij ons.

Natuurlijk is de Podium Cadeaukaart ook bij ons te besteden!


Voor relaties en medewerkers

Verras jij jouw relaties of collega’s met een unieke (livestream) voorstelling? Als bedankje voor hun inzet, een blijk van waardering of een bijzonder valentijns- of kerstcadeau. Eén ding is zeker; het wordt een belevenis die ze niet snel vergeten.

Neem contact op met onze Sales & Eventmanager of mail naar verhuur@cultura-ede.nl met jouw wensen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag.

AdobeStock