Klassiek en avontuurlijk

EEN RIJK PALET AAN KLANKEN, SMAKEN EN GEUREN

De serie Proefkamermuziek neemt u mee op een muzikale reis over grenzen. De ensembles en musici zijn van topniveau en brengen op bevlogen wijze een rijk palet van muziekstijlen en theatrale hoogstandjes. Ieder concert is een lust voor oren en ogen.

De concerten worden voorafgegaan door informele inleidingen. Musici worden geïnterviewd over hun drijfveren en het programma dat zij uitvoeren. Ook zijn er geregeld korte optredens van amateurkunstenaars die thematisch gelinkt zijn aan de optredens van de professionals. Na afloop is het tijd voor napraten met elkaar en de musici, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Proefkamermuziek is een serie van ontmoetingen, een gelegenheid om een gezellig avondje uit te gaan in Cultura.

De heerlijke wijnen die na de concerten worden geschonken, zijn te bestellen bij Cultuur en Wijn. De wijnen zijn scherp geprijsd en van het aankoopbedrag komt 25% ten goede aan aangesloten culturele instellingen. Bij uw bestelling kunt u aangeven welk gezelschap u wilt steunen.

Te zien in het nieuwe seizoen

Ontdek onze Proefkamermuziek

De serie proefkamermuziek is als een muzikale reis over grenzen

AJA

Proefkamermuziek is een initiatief van Stichting Art connects People en een samenwerking met Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Blazers Ensemble, Nederlands Kamerkoor en lokale partners.