Klassiek en avontuurlijk

EEN RIJK PALET AAN KLANKEN, SMAKEN EN GEUREN

De serie Proefkamermuziek neemt u mee op een muzikale reis. De ensembles en musici zijn van topniveau en brengen op bevlogen wijze een rijk palet van muziekstijlen en theatrale hoogstandjes. Ieder concert is een lust voor oren en ogen.

De concerten worden voorafgegaan door informele inleidingen. Musici worden geïnterviewd over hun drijfveren en het programma dat zij uitvoeren. Ook zijn er geregeld korte optredens van amateurkunstenaars die thematisch gelinkt zijn aan de optredens van de professionals. Na afloop is het tijd voor napraten met elkaar en de musici, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Proefkamermuziek is een serie van ontmoetingen, een gelegenheid om een gezellig avondje uit te gaan in Cultura.

Flyer klassiek ontvangen?

Je kunt onze flyer met het klassieke programma per post ontvangen via onderstaande button. Vergeet niet je naam en adres toe te voegen in de email.

Wil je zeker zijn dat je ons nieuwe jaarprogramma altijd per post ontvangt zodra deze uitkomt? Zorg dan dat je jouwvoorkeuren goed hebt staan in Mijn Cultura. Kies bij tab communicatie voorkeuren voor een vinkje bij jaarbrochure.

PKM mailing cover

Ontdek onze Proefkamermuziek

De serie proefkamermuziek is als een muzikale reis over grenzen

AJA

Proefkamermuziek is een initiatief van Stichting Art connects People en een samenwerking met Amsterdam Sinfonietta, Nederlands Blazers Ensemble, Nederlands Kamerkoor en lokale partners.