Hopelijk openen we binnenkort weer onze deuren. Dan ben je van harte welkom. Eindelijk weer live genieten van mooie voorstellingen en films! Natuurlijk zorgen we ervoor dat jouw bezoek veilig en prettig is. We houden 1,5 meter afstand, er zijn extra hygiënemaatregelen en een duidelijke routing.

iStock    kopie ligg

Servicemail

In onze servicemail, die je in de week voor de voorstelling ontvangt, vertellen we meer over een veilig verloop van de avond.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen en films kun je via onze website kopen. Dit kan tot 30 minuten voor aanvang. Aan de kassa kun je nu even geen kaarten kopen, want we willen voorkomen dat er wachtrijen ontstaan.

Een (gezondheids)check

Voorafgaand aan je bezoek aan een voorstelling, film of evenement, vindt een controlegesprek plaats. Bij griepklachten of verkoudheid kunnen we je helaas niet binnenlaten.

Hygiënemaatregelen

In ons gebouw vind je desinfectiepunten, schermen en zorgen we voor extra schoonmaak van de ruimten, deurklinken en knoppen.

De toiletten kun je gewoon gebruiken en ook die worden extra schoongemaakt. Zorg jij er dan voor dat je met maximaal twee mensen in de toiletruimte bent? Hier is desinfecterend materiaal aanwezig, zodat jij ook alles netjes kunt achterlaten voor de volgende gast.

Wel of geen mondkapje?

Wij volgen de landelijke richtlijnen, dus vragen we je om een mondkapje te dragen wanneer je door het gebouw loopt. Je kunt het afdoen als je gaat zitten. Ben je een mondkapje vergeten? Dan kun je er één kopen bij de kassa.

Looproute

Tijdens je theaterbezoek houden we rekening met de 1,5 meter afstand. Je wordt gevraagd 1,5 meter afstand van medebezoekers en medewerkers te houden (de mensen uit jouw huishouden uitgezonderd).

Café & garderobe

Ons café en de garderobe zijn nog gesloten. Je kunt je jas meenemen naar de zaal.

Plek in de zaal

Als er een limiet gesteld wordt van een maximaal aantal bezoekers, dan houden wij ons daar natuurlijk ook aan. Je koopt een toegangskaart zonder vaste stoel of plek die je kunt reserveren. Bij binnenkomst vertellen we je op welke stoelen je plaats mag nemen. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering.

Kom met maximaal twee personen of met je huishouden. Heb je een reservering van meerdere personen, dan proberen we jullie bij elkaar te zetten

Pauze

De voorstellingen zijn voorlopig even zonder pauze. Hiermee voorkomen we wachtrijen en loopbewegingen door het gebouw.

Na de voorstelling

Verlaat de theaterzaal rij voor rij op aanwijzing van één van onze medewerkers. Krijg je binnen een week na afloop van je bezoek aan de voorstelling corona gerelateerde klachten? Dan vragen we je ons hierover zo spoedig mogelijk te informeren.