Afbeelding: rosanne philippens_speelt_web2

Klassiek

De avontuurlijke serie Proefkamermuziek is als een muzikale reis over grenzen. De ensembles en musici zijn van topniveau. Hun bevlogenheid en het rijke palet van muziekstijlen en theatrale hoogstandjes maken deze serie tot een lust voor oren en ogen.

Voorafgaand aan de concerten zijn er inleidingen in de foyer. Musici worden geïnterviewd over de composities die zij uitvoeren en de context van hun programma. Met regelmaat zijn er in het voorprogramma ook bijdragen van amateurkunstenaars die thematisch gelinkt zijn aan de optredens van de professionals.

Na afloop van de concerten is het tijd voor napraten onder het genot van een heerlijk glas wijn. Bij de zondagmiddagconcerten wordt een smakelijke verrassing geserveerd. Maar de serie biedt meer dan muzikaal avontuur en het strelen van de zintuigen. Proefkamermuziek is een serie van ontmoetingen, een gelegenheid om een gezellig avondje uit te gaan in Cultura.

Reserveert u kaarten voor minimaal vier concerten proefkamermuziek dan ontvangt u 20% korting. De serie kan alleen besteld worden via een bestelformulier of aan de kassa van Theater Cultura.