ALDERLIEFSTE | Keuze van Gastprogrammeur Hennie

Info en tickets
DatumDo 29 september 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
CJP € 19,00
Bestel kaarten
Mijn avonturen met Ramses Shaffy
Info en tickets
DatumDo 29 september 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 21,00
CJP € 19,00
Bestel kaarten
ALDERLIEFSTE | Keuze van Gastprogrammeur Hennie Mijn avonturen met Ramses ShaffyDo 29 september 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Gerard Alderliefste begeleidde Shaffy tijdens de onverwachte en door weinigen voor mogelijk gehouden toegift van diens carrière. De revival van het lied 'Laat me -Vivre', door Shaffy en Alderliefste opnieuw opgenomen in 2005, leidde tot een reeks optredens door heel Nederland. Gerard beschrijft de avonturen die zij onderweg beleefden en daarmee het ontstaan van een bijzondere vriendschap.

In het boek 'Mijn Avonturen met Ramses Shaffy' lezen we als het ware mee in het dagboek van Gerard, uitgewerkt ter gelegenheid van Shaffy’s tiende sterfdag op 1 december 2019.

Ondersteund door geprojecteerde foto’s en video’s vertelt Gerard over zijn avonturen met Ramses. Hij maakt natuurlijk ook muziek. Er is (samen-)zang, begeleid op piano en/of gitaar, Maria Eldering speelt viool en er is (indien mogelijk) rode wijn en kroepoek, waar Ramses zo gek op was.


Keuze van Gastprogrammeur Hennie

Dit concert is de keuze van Gastprogrammeur Hennie van de Vendel. Wil jij ook zelf bepalen wie er op ons podium staat? Meld je dan aan als Gastprogrammeur van Cultura, en wie weet staat jouw keuze binnenkort ook op ons toneel.

Gastprogrammeur Hennie aan het woord

Gastprogrammeur Hennie juist

Alderliefste & Ramses Shaffy

Anderen bekeken ook