ANUAR

Info en tickets
DatumVr 11 februari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
CJP € 16,50
Eerlijk
Info en tickets
DatumVr 11 februari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
CJP € 16,50
ANUAR EerlijkVr 11 februari 2022 20:15 uur
Over de voorstelling

Anuar is een echte lefgozer. Iedereen heeft een beetje Anuar nodig in zijn of haar leven. Na drie jaar niet op de planken te hebben gestaan met een solovoorstelling, is hij terug met alweer zijn zesde avondvullende solovoorstelling EERLIJK.

Hij heeft in de tussentijd zeker niet stil gezeten; hij is vader geworden, heeft twee succesvolle boeken geschreven en is enorm gegroeid! Als je hem eenmaal hebt gezien, kun je niet anders dan van hem houden.

Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.