ASTORI AMSTERDAM

Info en tickets
DatumVr 05 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
Verhalen uit Buenos Aires
Info en tickets
DatumVr 05 november 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
ASTORI AMSTERDAM Verhalen uit Buenos AiresVr 05 november 2021 20:15 uur
Over de voorstelling

Laat je vertellen over de kleine jongen die rozen verkoopt op straat, over de prostituee Maria, die alle straten van Buenos Aires kent, en over de dichteres Alfonsina. Zij ligt op de bodem van de zee en wordt in slaap gezongen door de octopusjes. Liederen en instrumentale klassiekers van Piazzolla, zoals Invierno Porteño en en Adios Nonino, wisselen elkaar af als in een tangosalon.

Astori Amsterdam, een kersvers kwartet met jonge talenten. Zij delen het verlangen om muziek en verhalen van verre dicht bij het publiek te brengen, kruipen in de huid van dichters en vertalen hun verhalen naar het Nederlands. Het concert is als een eigentijdse poort naar originele uitvoeringen.

We ontvangen je graag om 19:30 uur bij de gratis inleiding voorafgaand aan het concert. Na afloop kun je napraten met elkaar en de musici, onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Sterre Konijn zang | Vincent van Amsterdam accordeon | Wiesje Nuiver viool | James Oesi contrabas

Benieuwd naar meer achtergrondinformatie? Lees hier het interview met Wiesje Nuiver en Sterre Konijn! 


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.