BEUK! (4+)

Info en tickets
DatumZa 23 maart 2024
Aanvang 15:00 uur
Einde 15:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
Bestel kaarten
Kim van Zeben Producties
Info en tickets
DatumZa 23 maart 2024
Aanvang 15:00 uur
Einde 15:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
Bestel kaarten
BEUK! (4+) Kim van Zeben ProductiesZa 23 maart 2024 15:00 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Sjef de Muis verliest zijn huis als zonder pardon zijn boom wordt omgezaagd. In paniek vlucht hij weg en vindt een schuilplaats onder een blokhut in het bos. Hier is het droog en er is zelfs eten in overvloed.Maar Beuk de Houthakker, is hier niet blij mee. Deze hut is van haar! Die muis moet weg, koste wat kost. Als ook Uil de uil om de hoek komt kijken, is de chaos compleet. Beuk, Sjef en Uil raken steeds meer verstrikt in hun strijd om het bos. Maar van wie is dat bos nu eigenlijk echt?

Beuk! is een familievoorstelling van Kim van Zeben Theaterproducties voor iedereen vanaf 4 jaar. Een fysieke rollercoaster waarin het publiek wordt meegesleept in een cartoonachtige wereld, vol spectaculaire achtervolgingen, gevechten en komische valpartijen. Slapstick op hoog niveau, veel gooi- en smijtwerk en de dingen mógen kapot. Maar bovenal is Beuk! een ontroerend verhaal over echte vriendschap tussen mens en dier én hun gezamenlijke liefde voor de natuur.

Familievoorstelling 4+


Leuke gratis workshop na afloop

Na afloop zijn de kinderen van harte welkom voor een leuke gratis workshop, helemaal in thema van de voorstelling. En met een glaasje limo en wat lekkers.
Kim van Zeben Beuk! © Anke teunissen   Es & Zn   web
Beuk! Kim van Zeben ©Lars van den Brink horizintaal lowres 0

Anderen bekeken ook