LAVINIA MEIJERS BONTE AVOND (LAATSTE KAARTEN)

Info en tickets
DatumWo 21 september 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
CJP € 22,00
Student € 10,00
Met o.a. Claudia de Breij en Ramon Valle
Info en tickets
DatumWo 21 september 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
CJP € 22,00
Student € 10,00
LAVINIA MEIJERS BONTE AVOND (LAATSTE KAARTEN) Met o.a. Claudia de Breij en Ramon ValleWo 21 september 2022 20:15 uur
Over de voorstelling

Harpiste Lavinia Meijer, opgegroeid in Bennekom, betovert over de hele wereld het publiek met haar grensverleggende vertolkingen. Lavinia Meijer kijkt graag over de grenzen van haar eigen discipline.

Met de Bonte Avonden wil zij een smeltkroes brengen van muziek, zang en cabaret. Op 21 september komt zij met Claudia de Breij, jazzpianist Ramon Valle, songer-songwriter Celine Cairo en muzikant Reyer Zwart. Op 21 december is er nog een Bonte Avond met Lavinia Meijer gepland.

Een plek creëren waar de grenzen tussen de kunsten worden uitgewist en het vreemde en ongeziene met elkaar wordt gecombineerd. Dat had Lavinia voor ogen met haar Bonte Avond, denkend aan de kunst- en rariteitenkabinetten die in de Renaissance ontstonden.

Lavinia Meijer hierover:

"Het idee ontstond toen ik ruim een decennium geleden in het Banff Center in Canada was. Het was een melting pot van kunstenaars uit de beeldende kunst, muziek en dans. Ik trok veelal op met de beeldende kunstenaars bij wie ik een enorme vrijheid ervoer; tijdens wekelijkse bonte avonden vermaakten ze elkaar met verschillende optredens. Of het nu zang, dans, poëzie of technische experimenten waren, het maakte allemaal niets uit. De uitgewiste grens tussen kunst en wetenschap deed me denken aan Das Wunderkammer (kunst- en rariteitenkabinetten). Deze ontstonden tijdens de Renaissance in Europa en zijn de voorlopers van musea voor kunst- en natuurgeschiedenis. In deze bijzondere verzamelingen werd het vreemde en het ongeziene met elkaar gecombineerd. Het zal niet te bont worden gemaakt, maar met een mix van deze uiteenlopende artiesten bij elkaar zal het een bijzondere avond worden!"


Uitverkocht of liever vanuit huis meekijken?  Boek een livestream kaartje!

Deze voorstelling is ook te volgen via livestream. Dus kijk je liever thuis vanuit je luie stoel mee? of is de show uitverkocht? Boek dan een livestream ticket. Lavinia en haar bonte gasten komen zo je huiskamer in! Bekijk livestream ticket hier.

Anderen bekeken ook