CAREL KRAAYENHOF & MATANGI KWARTET

Info en tickets
DatumDo 21 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
Bestel kaarten
Beethoven versus Piazzolla
Info en tickets
DatumDo 21 oktober 2021
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 26,00
Bestel kaarten
CAREL KRAAYENHOF & MATANGI KWARTET Beethoven versus PiazzollaDo 21 oktober 2021 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Hij was vrijgevochten, grensverleggend en visionair. Piazzolla was een succesvol bandoneonist, leidde beroemde tango-orkesten, maar bleef altijd zoekende. Bartók, Stravinsky en jazz inspireerden hem op weg naar zijn Tango stijl. Beethoven en Piazzolla lieten de muziekwerelden van hun tijd schudden op hun grondvesten.

In 2021 is het 100 jaar geleden dat Piazzolla werd geboren. 250 jaar Beethoven mag in 2021 ook nog gevierd worden. Kraayenhof en de Matangi’s maken er een feestje van; een ontdekkingsreis met vooruitstrevende ritmes en harmonieën van Beethoven en onconventionele composities van Piazzolla.

Carel Kraayenhof bandoneon | Maria-Paula Majoor viool | Niel Torrico Menacho viool | Karsten Kleijer altviool | Arno van der Vuurst cello

muziek Beethoven, Piazzolla

We ontvangen je graag om 19:30 uur bij de gratis inleiding voorafgaand aan het concert. Na afloop kun je napraten met elkaar en de musici, onder het genot van een heerlijk glas wijn.


Informatie over je plek in de zaal

Voor deze voorstelling koop je een toegangskaart zonder vaste stoel of plek in de zaal. Bij binnenkomst vertellen we je op welke stoel je plaats mag nemen. De plek wordt toegewezen afhankelijk van het aantal personen per reservering. De plaats in de zaal, is dus niet de plaats die je geselecteerd hebt in de plattegrond.