CLUB GUY & RONI

Info en tickets
DatumWo 19 januari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
Bestel kaarten
Club Guy & Roni invites
Info en tickets
DatumWo 19 januari 2022
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:30 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 18,50
Bestel kaarten
CLUB GUY & RONI Club Guy & Roni invitesWo 19 januari 2022 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Club Guy & Roni invites: Kwame Asafo-Adjei + Dunja Jocic

Guy & Roni zet in de kleine zaal groot (internationaal) talent in de spotlights. Vanuit de missie van het dansgezelschap om talent te ondersteunen, te begeleiden en hen bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. In deze double bill (twee voorstellingen op één avond) staan choreografen Dunja Jocicen Kwame Asafo centraal.

Dunja Jocic won voor haar werk als choreograaf en danser diverse prijzen. Onlangs ontving ze één van de grootste dansprijzen, namelijk een Zwaan (2021) voor haar voorstelling ‘De Panter’. De jury bekroonde dit werk van Jocic als ‘meest indrukwekkende dansproductie’.

In samenwerking met huisschrijver van het Noord Nederlands Toneel Rik van den Bos zoekt Jocic naar de essentie van wat onze identiteit bepaalt – is dat onze ziel, of juist ons lichaam? In een nabije toekomst krijgt een lichaam een nieuwe ziel geüpload. Zo ontstaat een strijd tussen dans en tekst en tussen wie er eigenaar is van het nieuw ontstane wezen.

De Britse choreograaf Kwame Asafo-Adjeicombineert in zijn werk hedendaagse dans en hip-hop met zijn Ghanese afkomst, wat leidt tot een hele eigen, unieke bewegingstaal. Asafo won in 2019 de unieke XL Production Award van de RIDCC.

Club Guy & Roni, trotse partner van deze competitie, begeleidde Asafo bij het maken van die productie, met deze voorstelling, Lubeck, als resultaat. In het midden van een pandemie probeert een jongeman greep te krijgen op wat hij is kwijtgeraakt en wat waarde voor hem heeft.

Lubeck van Kwame Asafo-Adjei is een co-productie van Club Guy & Roni en RIDCC (Rotterdam International Duet Choreography Competition).

Choreografie: Dunja Jocic / Kwame Asafo-Adjei

Tekst: Rik van den Bos


Coronatoegangsbewijs

Je hebt voor je bezoek aan deze voorstelling een coronatoegangsbewijs nodig: een volledig vaccinatiebewijs, een negatieve testuitslag, of een herstelbewijs van corona. Dit coronatoegangsbewijs kun je maken via de CoronaCheck-app of via CoronaCheck.nl. Daar kun je kiezen voor een volledig vaccinatiebewijs, een negatief testbewijs (deze mag maximaal 24 uur oud zijn) of een herstelbewijs. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee naar de voorstelling in Cultura. Deze wordt bij binnenkomst als eerste gescand. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Ander werk van Club Guy & Roni