DAI CARTER

Info en tickets
DatumWo 17 mei 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
CJP € 23,00
Student € 10,00
Mentale kracht | UITVERKOCHT
Info en tickets
DatumWo 17 mei 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 25,00
CJP € 23,00
Student € 10,00
DAI CARTER Mentale kracht | UITVERKOCHTWo 17 mei 2023 20:15 uur
Over de voorstelling

Op zijn zeventiende koos Dai Carter voor een leven als militair. Toen hij achttien was ging hij voor de eerste keer op missie naar Afghanistan. Het was zijn doel om commando te worden en op twintigjarige leeftijd rondde hij de loodzware commando opleiding af. Daar begon zijn carrière bij de Nederlandse Special Forces.

Dai heeft als Special Forces Medic altijd een diepe interesse gehad in de fysiologie, psychologie, biologie en neurologie. Door de jaren heen heeft hij veel kennis opgebouwd op het gebied van Mentale Kracht. Hij schreef er een boek over en dat is inmiddels een bestseller. In het voorjaar van 2023 verschijnt zijn tweede boek: Mentale Kracht.

Dai traint als hoofdinstructeur al enkele seizoenen de mentale kracht van burgers in het succesvolle tv-programma Kamp van Koningsbrugge.

In zijn theatercollege neemt Dai het publiek mee langs de spannende verhalen van de avonturen die hij als commando heeft meegemaakt, ondersteund met nooit eerder vertoond eigen beeldmateriaal. Deze verhalen koppelt hij aan mentale kracht, weerbaarheid en veerkracht. Na een avond met Dai verlaat iedereen de zaal met concrete handvatten om zichzelf mentaal krachtiger te voelen…

Eva magazine Fotoshoot Dai Carter door Nienke van Denderen Fotografie    kopie