DE CIRCUSCOALITIE

Info en tickets
DatumWo 10 april 2024
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 17,50
CJP € 15,50
Bestel kaarten
Great Catch
Info en tickets
DatumWo 10 april 2024
Aanvang 20:15 uur
Einde 21:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 17,50
CJP € 15,50
Bestel kaarten
DE CIRCUSCOALITIE Great CatchWo 10 april 2024 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

De Circuscoalitie selecteerde voor de tweede editie van Great Catch- a fresh taste of circus drie korte stukken van een nieuwe generatie circusartiesten. Zij tonen hun bijzondere talent in grappige, ontroerende en persoonlijke theatervoorstellingen.

Luuk Brantjes heeft zich gespecialiseerd in de mogelijkheden van het teeterboard (wipplank). Zijn stuk LONE is een ode aan het alleen-zijn, een pleidooi voor de rust en schoonheid daarvan.

Tête-bêche(Marieke Thijssen, David Mupanda en Wilko Schütz) combineren in 3+1spectaculaire acrobatiek met een diabolo als vierde speler.

Harvey Cobb won in 2022 de BNG Bank Circusprijs met zijn eigenzinnige mix van comedy, improvisatie en jongleren. Harvey speelt een deel uit zijn eerste soloPink Boots and An Alcoholic Sock Puppet.

Catch it if you can!

Performers: Luuk Brantjes, Tête-bêche, Harvey Cobb.

Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

GreatCatch web liggend   Gerrit Schreurs 0

Anderen bekeken ook