DE DANSERS

Info en tickets
DatumZa 07 oktober 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
CJP € 16,50
Bestel kaarten
Hush
Info en tickets
DatumZa 07 oktober 2023
Aanvang 20:15 uur
Einde 22:00 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 19,50
CJP € 16,50
Bestel kaarten
DE DANSERS HushZa 07 oktober 2023 20:15 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

In Hush zoeken De Dansers troost in dans en muziek. Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing.

De band van dansers en muzikanten uit de succesvoorstelling Shake Shake Shake (2019) vindt elkaar opnieuw, in het grensgebied tussen dansvoorstelling en popconcert. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af. Hush wordt niet verteld door individuele prestaties, maar door de haarfijne aandacht en toewijding die tussen de spelers heerst. De muzikanten en dansers staan voor elkaar klaar, ze steunen elkaar. Want om de wereld te kunnen dragen, heb je soms wat steun nodig.

De pers over Hush

“Met volle overgave dansen én loepzuiver zingen: De Dansers blijven verrassen in dansconcert Hush.” De Volkskrant

“We weten niet precies waar we nou naar gekeken hebben, we voelen het vooral. De Dansers hebben het weer geflikt. Theaterkrant

“Waanzinnig! Jongens, helemaal te gek! Dit wil je toch elke avond?!” - Eva Jinek


Volop genieten

Een kaartje is inclusief garderobe, een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling én een drankje in de pauze of na afloop.

Ben je onder de 25 jaar? dan kun je op vertoon van je legitimatie in de week voorafgaand aan de voorstelling een kaartje kopen voor de studenten/jongerenprijs van € 10,-

Trailer & scenefoto's

Anderen bekeken ook