DE HOND DIE LICHT GAF (6+)

Info en tickets
DatumWo 26 oktober 2022
Aanvang 15:00 uur
Einde 15:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
Bestel kaarten
Max Tak en Kim van Zeben
Info en tickets
DatumWo 26 oktober 2022
Aanvang 15:00 uur
Einde 15:45 uur
Locatie Theaterzaal
Prijzen Normaal € 12,50
Bestel kaarten
DE HOND DIE LICHT GAF (6+) Max Tak en Kim van ZebenWo 26 oktober 2022 15:00 uur
Bestel kaarten
Over de voorstelling

Een muzikale griezelkomedie voor iedereen vanaf 6 jaar

Victoria woont sinds kort bij haar tante Angina samen met haar hond Tosti. Tante houdt niet van kinderen en al helemaal niet van honden. Gelukkig heeft Victoria haar eigen zolderkamer waar ze bijzondere spullen bewaart van haar vader. Haar tante noemt dat troep, maar Victoria maakt er nieuwe dingen van of doet er stiekem proefjes mee. Net zoals de geheimzinnige uitvinder in het boek ‘Frankenstein’. Het verhaal is heel spannend, omdat die uitvinder op een dag een echt, levend mens maakt.

Victoria weet bijna zeker dat het allemaal verzonnen is. Zoiets kan toch niet in het echt? Het leven zélf is een geheim dat niemand kent.

Maar als je eenmaal uitvinder bent - zoals Victoria - en al heel veel weet over elektriciteit en energie - zoals Victoria - en je bent ontzettend handig - zoals Victoria - dan kun je het natuurlijk best een keer proberen. Bijvoorbeeld in een broeierige nacht vol onweer en bliksem. Of is dat misschien toch niet zo’n heel goed idee?

 De hond die licht gaf is een ode aan alles wat voorbijgaat en toch een beetje blijft. En bovenal is het een voorstelling voor de hele familie die barst van het leven. Vol live muziek en zang, poppenspel, slapstick en knallende uitvindingen.

“Een vrolijk-muzikaal schouwspel, vol inventieve (beeld)vondsten, uitgesproken karakters en mooie liedjes. (…) Een spannend uurtje griezeltheater (…) over wezenlijke thema’s als dood, afscheid en doorgaan met het leven.” Theaterkrant

Trailer

Anderen bekeken ook